Tuesday, February 9, 2010

Bertunang....?





Tetiba teringat plak time bertunang. Lepas habis study, rasenye baru jer habis Digree Show Final Semester, kami mengambil keputusan utk mengikat tali pertunangan. Kami bertunang hampir 1 thn stgh. Dugaan? Biaselah...mcm2 jugak. Tapi kami dah mcm2 dugaan. Alhamdulillah ke jinjang pelamin jugak. Aku bertunang 7hb Jun 2003. Percintaan kami hampir 15 tahun. Kiralah kalau dah bercinta dr darjah 5 putus, pastu form 2 sambung balik sampailah la ni.... Gila kentang! Tapi kami sgt bahagia. Almahdulillah.... Siapa kata Cinta Monyet tak bleh bawa ke Jinjang Pelamin? Semua itu jodoh beb....

10 comments:

WanMahani Bt Abdul Latif said...

sebut psl b`tunang ni mmg jauh beza mse kte b`tunang gn org skrg b`tunang..ni t`igt kisah2 lame ke yan..??hehehe ko punye cnte monyet tu sume org kt skolah tau..hehehe..anyway smoga b`bahagia hgga ke akhir hayat...

aku pon ble tgk gmbar2 mase b`tunang syahdu beb..sb aku b`tunang 2x..hahaha

az1ra said...

wahh lama tul korang bcinta kan..
moga kekal hingga hujung nyawa...

alia said...

fuhh....manis ayu gler begelar tunang org.....salah satu cinta monyer yg berjaya..he...he...itu lah namanya jodoh....moga berbahagia dunia akhirat

oneyani said...

owh akak memang sgt giler kentang!

susah nak dgr org y bercinta lama-lama...gud gud

aznitaz said...

wah yan..sgt tajam dagu mu itteww..kekeke gmax ada gak ghupenya berbaju melayu x sedondon..
itulah cinta monyet yg mnjadi..syabas beteyy

RaFFLeSiA MeRaH said...

lain muka masa tu kan.....huhuhu...

Zura said...

wow...lama nye couple...alhamdulillah sampai ke jinjang pelamin

YanDarwisy said...

Wan: Kau tahu erk...naper ko shahdu? brg yg lepas jgn dikenang...

Azira: Alhamdulillah...thankxs

Alia: Harap2 mcm tulah. Tapi tak sangka pun nak sampai ke jinjang pelamin...Dah jodoh kan

Oneyani: Gila, jgn tak gila. Byk gak pahit manisnya.

Kak Nit's: Dagu baru lepas kena asah. Skrg ni tak dptlah kot...

Rafflesia Merah: Lainlah kak, kurus, mcm2 nak pikir. Time tu nak kawin, duit tsk cukup...:P

Zura: Alhamdulillah...lama tak lama lah couple

Dayu said...

waahhh, banyak lama la akak bercinta..salute sama akak. ye lah kan, tak smua cinta monyet tak menjadi
ni akak dah buktikan...

CuTeMiUt78 said...

eemmmm bagus.. bagus.. semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat k