Tuesday, January 12, 2010

Di sini kamu rupanya.....

Itu dia yg kita carik.....

Sanggup perabis duit utk si buah hati


Yg untung gue, tukang pakai !
Inilah rutin mingguan En. Hubby. Hobi katanyer...padahal dah tau kat luar tu mendung tanda nak hujan. Gigih lagik nak membasuh. Aku...? Bab2 keta ni aku tak ambil tender ho. Aku ambik tender bawak jer... Dah tu nak suruh aku buat apa? Setakat check air dgn isi minyak aku taulah. Eleh....korang pun sama kan...kan...?!




9 comments:

sWeEtDaRLinG said...

untungkan jadi tukang pakai ni... hehehe

oneyani said...

haaah betol sama sekali...

cun ah sport rim..tp cam lagi best kalau deut tu bole shopping utk kite kan akak...waaaaaakakaka

MrsWebmaster said...

HAHA.. Samolah kito. Nasib ku tak lagi menjadi lady driver tapi 'super mem' kat belakang dengan anak. hehe. Jemek.. tenyeh kasi kilat jangan tak kilat. Yan, Al-Hafiz meninggal tau tak?

momguess said...

ko tau gak check air
aku????
harammmmmmmmm
bwk jer tau

T.u.Y.a said...

bertuah la mcm ni..
jeles2..

YanDarwisy said...

Sweetdarling: Yer betul.. pompuan ni nak untung jer!

Oneyani: Ya Allah, bagusnyer kamu memahami. Tapi otg lelaki bab hobi dia...susah!

DJ Julia: ha ah..aku tau sejak dia sakit hari tu, rosha citer. Al fatihah...

Momguess: Ala, acah2 jenguk jer, kering ke hapa ke, aku buat x reti jer.

Tuya: Eleh..kamu pun sama kan?

Mama Awisy said...

betullllllll!

Zura said...

dah nama pun org ppuan..

hai said...

betul.3x ala2 upin ipin...tapi akak ngan husband sehati sejiwa...sama2 malas nak cuci kete..3 bulan sekali pun tak tentu lagi cuci!!