Monday, January 18, 2010

Chu..chu.. train!



Apa... sahaja asal kamu happy

Kesian Darwisy, teringin nak naik train. So last 2 weeks, aku & husband pi bawak naik komuter. Husband drive tunggu kat Bt.3 Subang. So aku temankan Darwisy naik train. Dia senyap jer sambil tgk2 luar tanya itu & ini.. Mujur hari tu weekend x ramai org. So sampai jer, dia kata nak naik yg kat atas tu plak. Maknayer dia nak naik monorail. Nanti satu hari kita naik tu pulak yer... Padahal ko tau tak, dgn train nilah ibu ko ni berulak alik selama 3 bulan praktikal kat RTM Angkasapuri. Asal ptg jer berimpit2 org balik keja...Pernah train rosak 2 jam cam Sardin Marina Ikan Beriklim Sejuk dlm train tu...

4 comments:

oneyani said...

ahhahaha tu la kite punye la xnak naek train...bukan setakat sardin marina..ditambah lak bao-baoan ketiak mat bagla..aduh buang eden pening perpusing-pusing

tahiah buat akak dan hubby yang gigih siap drop by n g ambik kat tempat laen..asalkan anak bahagia gitu..ehehe

alia said...

alaha..senyuman darwish mengancam...puasa ati hajat kesampaian ker?

YanDarwisy said...

Oneyani: tau tak per... Alhamdulillah, membahagiakan anak mana yg termampu

Alia: Ha, byk lagi permintaan dia tuh! Budak kecik mana pernah puas dik...

nasazfrog... said...

alorr comeynya muka darwisy... suka yerr