Tuesday, January 5, 2010

Ending 2009 at Cameron Higland :P




















Actually mcm yg aku bincangkan pd N3 yg lepas, alhamdulillah...termakbul jua planning nak pi bercuti secara sederhana. Kami sekeluarga memilih Cameron Higland sebagai destinasi Percutian Budget utk tahun 2009 ini. So every year kami decided utk buat Percutian Budget ini setahun sekali.


Aku pergi 2 keta dgn akak aku. Dia sian kat anak2 dia, cuti sekolah tak ke mana pun. Dia dah siap pi oversea lagik. Aku pun ingat nak bawak Darwisy ke sini cause dia x pernah jejak ke Cameron Higland. Kami balik hari tanpa menginap. Ngam2 kul 9.00mlm kami turun. Fuhhhh mencabar beb. Dgn keadaan malam yg gelap tanpa sebatang lampu jalan sepanjang hampir 65km menyusuri bukit. Penuh challenging. Dah masuk Highway Tapah...lega. Sampai umah kul 12.00mlm. Alhamdulillah...semuanya selamat & happy. Inilah percutian Budget kami.....

6 comments:

gee ryder said...

yan, ni mmg bebetul bajet ni lgsg xtido hehe...

takpela janji smpai..kak g pun lum smpai lg cameron tu

Zura said...

klau dekat boleh d katakan budget tp cm ktorg yg dok selangor nie xleh nk ckp budgetlah...hihihi...

p'na said...

wah.. cuti² malaysia...

next week family day opis hubby aku kat sana gak.. x tau lg aku nk join ke x, duit dh pokai p langkawi minggu lepas...huhu

cuti skolah bilik byk penuh...
kejapnya hg drive.. smpai KL 3 jam jer.. rempit eh??

YanDarwisy said...

Kak G: ini pun akak Yan mengajak, alang2 nak bawak si kecik...tapi tak sejuk mcm dulu.

Zura: he..he..he...amik dekat2 jer. Tu namanyer budget.

pna: wah..dia lagik sakan. pi langkawi. ko tau lah laki aku tuh. suke sgt nak test drive kat highway...

DYLA said...

yan ,
thanks bg Fridge magnet strowberi... pastu yan ada termasukkan diclofenac dlm tu. hehe

MrsWebmaster said...

wah bestnye yan.. bilelah aku pulak nak sampai sana iye..