Wednesday, January 6, 2010

Lagi end of Dec 2009-Mini Dinner



Budak berdua ni jadi penglipur lara.


Zid & Jaja bleh buat iklan!


Ini perempuan sgt kuat makan, tapi badan manyak kurus!


Meja ni ada ongg' Ramai dpt cabutan bertuah.
Tapi aku.... :P


Pantang aku bergambar, ader jer yg cuit.


Actually Mini Dinner tahunan ni dah beberapa minggu yg lepas. Tapi kabel kamera tah kemana. Ni baru sempat nak menggali. As usual nama pun dinner kan, tapi pakaian masing2...tak bleh tahan. Aku simple jer. Balik keje zap..zap bersiap capai kemeja T, jeans & Blazzer. Siap....! yg penting Happy!







2 comments:

Dayu said...

opis kitaorg buat jamuan kat opis je kak..potluck je
mana ada dinner2 ni
budget ciput...

YanDarwisy said...

Ala...kecil-kecilan ajer. Makan kat umah lagik best!