Wednesday, March 18, 2009

New!

Kad ini aku design utk customer baru aku kat Subang Jaya.
Just presentation, kalau ader rezeki dan they all berminat,
Just go on....
Semua masih dlm perbincangan
Biz part time aku baru nak set-up....
Insyallah...
akan aku belajar sesuatu yg baru dan lama jadikan pengalaman!
*Apesal ko emo x tentu pasal Yan?
Tah, aku suka! Bluppppp.....!

14 comments:

aznitaz said...

YAN EMO KER??? cantik yan, lain dr yg lain kad nih.

huhu member dah nak jd CEO tu..takpe yan nnt dah kaya jgn lupa belanja..

Wife to Firdaus Ghazali said...

cantik kad tu kak...sweet...

Wife to Firdaus Ghazali said...

brapa arga akak letak utk kad camnih ye?

YanDarwisy said...

Kak Nita: Sajer jer...buat lawak kering. Apesal office sunyik jer ha kak? Mcm Klinik Kesihatan jer. Semua org tunduk tekun bekerja... Bleh arr nanti adik akak nak kawin, yan bg special price!

Azie: Ala, biase2 jer. Idea tgh dtg. Kalau mcm ni akak kene tgk kuantiti, color dan material pd paper. dlm singgit satu... tapi kalau print banyak lagi aku bg jualan runtuh!

YanDarwisy said...
This comment has been removed by the author.
SUZIE APAI said...

ya harusss......side income itu penting...duit tuk ronggeng tuh! kretip jgk kamu...

fuadnis said...

yandarwisy,
napelah ms aku nak kawin dl aku tak kenal ko lagik..mesti kad kawin aku lebih tip top!!

izman said...

semoga berjaya.

YanDarwisy said...

Suzie Apai: Carik duit lebih. Insyallah...ader rezeki, alhamdulillah.

هدايه يسٓ / Hidayah Yassin said...

salam kak...
selama ni asek jadi stalker blog akak je...

btw, salam perkenalan ye? akak pandai design2 la...bagu2, sy suka sebab sy tak pandai nak design2...copy+paste tau la... :P

kot2 la sy nak tempah ke satu masa nanti, boleh kan? akak print sekali ke? kalo pengantin suh design je tapi print kat org lain atau pengantin print sendiri boleh kan kak?

CuTeMiUt78 said...

cantik design kad tu yan, simple je but nice..

YanDarwisy said...

Fuadnis: Tulah ko..kawin dulu. Tapi dulu kad kawin aku pun simple jer. Tang buatkan org POYO.

Izman: Thanks...tochey!

Hidayah: Hi Hidayah! Thanks ya singgah! bolehhh apa salahnya

CuteMiut78: Sok2 anak ko kawin buat dgn akau tau

p-na mama oja said...

menarik tertarik mmg debomm... aku pn oder la..heheh!

RaFFLeSiA MeRaH said...

waaaa...ko bisnes wat kad kawin ker yan...bagus tuu...edit kat program aper yer??? aku nak wat bisnes tu jugak laa....hehehe....