Tuesday, March 10, 2009

Happy Besday Eykal

Budak yg nak disambut tgh ralik layan PSP

Yummy...!


Aku blanjer ABC Seksyen 2, Sedappp



Kek sampai 2, x henggat!


Suke sgt menginaya aku!


Boleh x ko jgn nak potong stim aku nak makan?
Aper kejadah dtg besday org ajak aku main Saidina?



Eykal ajak mak aku layan 'BunkFace'
Aper tarap mak aku nak layan?



Aku pantang nampak kek berapi2 ni.
Muncung jer mulut aku nak meniup!



Layan kandid jab!

Saper punya besday ni, lainlah aku.
Akukan ketua korang!


Lamer dah rasenyer aku x update Blog. Ala..aku pun bukannyer byk kawan. Setakat layan gitu2 jer..Sajer nak syiokk sendiri. Nak kata byk kawan, x der istimewa mananya Blog aku ni. Tapi tgk blog org lain, mcm happening jer dia punyer jln cerita. Maklumlah sebelum ni aku down skit. Tekanan beban kerja yg melampau dan maha melambak. Lagi pun mood aku x ader...

So sempena Maulidur Rasul semalam, kebetulan sama plak tarikh dgn Izzat Haykal anak buah aku. Dah masuk 11 thn ko Karl....Aku plak dah makin tua. Dah pandai plak nak layan2 BunkFace. Bebudak skrg....Aperpun, ucu doakan ko berjaya menjadi Perenang Negara! Nampak jer budak ni kecik, Perenang wakil Selangor tu...!

13 comments:

DYLA said...

cutenya mak usu eykal tu... dah lama tak tgk...hehehe

besday darwisy nnti mcm ne?

Wife to Firdaus Ghazali said...

sedapnya ABC akak tuh...leleh da air liur nih :)

YanDarwisy said...

Dyla: Yan memang x suke berambut panjang. Dah tu plak asyik nak potong jer. Geram, potong pendek skit.Rambut jer nampak mcm budak. Tgk muka & badan, nampak gaya mak budak!

WTFG: Hi, lama kita x berborak kan? How are u? Sedap ker ABC, dtglah Shah Alam, bleh blanjer!

aziefirdaus said...

aar la...akak pun bz je tgk...ternanti2 jgk new update kt blog akak...nanti azie bwk 1bas akak blanja ek????x da la...just joking...cute la akak ngn rambut baru...org cantik...mcmana pun cantik la kak...serius...bukan bodek tau...ni email azie azie_firdaus@hotmail.com

SUZIE APAI said...

abc tu cam best...pas ni nk haruk laki i cari abc ler...eh! ujan2 leh ke mkn? bedalll sajrok laa

gee ryder said...

yan cntik rmbut...pendek lg nmpk hehe...k.g ikut ati nk ptg pendek gak lg tp dah aritu moto belikan sepit..tu petanda nk suh smpn pjg..

meriahnye pdg bola tu siap ble mkn..

YanDarwisy said...

Azie: Alahai dik, ngambut tu akak main ikut majalah. Konon2 jer tu, bukan apa..senang nak pakai tudung, sarung jer.

Suzie Apai: Alamak, hang pun terliur jugak ker. tu baru tgk kat sini, blum live lagi, siap kacang tanah dgn milo pekat lagi tau! perghhhh!

YanDarwisy said...

Kak G: Yan manerlah berampbut panjang sejak bersalinkan darwisy. Tapi kan Kak G, Gmax pun jeling2 jugak tanda kurang bersetuju, tapi lama2 dia boleh menerima kenyataan yg bini dia ni ngimasss berambut panjang. Rambut kak g pun dah nampak panjang dan sedang elok tu. Mesti motor sayang lebih.

JM said...

wah ucu nye pon..kemain lg nyebok nk potong kek skali...ekekeke

epi beday eykal

YanDarwisy said...

JM: Biaselah ketua kene bg sokongan moral. Aku nak menyibuk jugak. Konon wakilkan anak, padahal aku yg nak!

fuadnis said...

yan..ko memang sebijik cam kakak ipar aku la..bukan setakat pesen pakaian..shape badan..muka pun dah ala2..rupe2nye pesen rambut pun sama!!he..he..

aznitaz said...

takpe yan..kalo yan tetekan akak yg tggl sorang ni lg nk meraban rasanya. tp releks jer..buat mana yg mampu.
btw, mana golongan bapak2 budak asik nmpk mak budak jer..
abc sec 2 mmg besh!1

alia said...

sedapnya sate...yummie....kadang kala bz...blog pun besawang sikit...biasa lah tu...kita bukan full time blogger...kan