Tuesday, March 17, 2009

Ampunkanlah dosaku...

Pelampung tangan tu jahanam jugak kang!


Asal aku marah, ko buat muka berangin dgn ibu ko ni


Pastu buat2 kusyuk konon aku ni mengganggu konsentrasi


Sudahnya nak mengugut ibu ko ni nak letup2 aku!


Pastu ko buat muka kesianlah pulak!



Ko tau tak Darwisy jam kat bilik kita ni dah menunjukkan hampir 1pg waktu M'sia? Ko merepek tak tentu pasal ni naper? Mata ibu ko ni dah x bleh nak bukak. Kene tongkat pakai batang mancis. Manerlah aku x jadik marah kalau setiap kali ibu ko ni nak marah, mulalah ko nak buat aksi Mat Sentul?! Ya Allah Darwisy........kemas luar, ko sepah dalam. Kemas dalam ko sepah luar. Pastu ko tinggal dgn selambe jer tanpa sedikit pun rasa bersalah. Adoiiii.......

Ayah!!!!!!!!!!!!!!!
Ibu nak pi berehat!
Tolonglah Take Over awak ini!

10 comments:

DYLA said...

yan,
darwisy mewarisi perangai saper ni yan? ayah ke ibu dia ni?

Wife to Firdaus Ghazali said...

best apa layan karenah anak...azie x da peluang cam akak...

Wife to Firdaus Ghazali said...

igt apa la tadi dosa yg akak da buat...gerun betul titlenya...

YanDarwisy said...

Dyla: Tahlah...tapi biaselah laki den, asal anak dia buat benda pelik2jer, laju jer dia kata "sebijik ibu ko". Hangin aku!

Azie: Nanti Azie dah ader baby taulah...1-2 thn bleh lagik. Kalau dia dah pandai nak menjawab. Ha! amik...time tu kita pun kalah. Dia jer yg betul

p-na mama oja said...

ayoo..yan dia ajak ko overnite la tu.. ala cam x biasa laks masa mudo2 dolu2..slalu je kena stay up nk wat artwork yg esok nk kena anto..heheh!!

TuYa : said...

syok2...bgus darwisy,bg ibu ko tahan buli sket..wonderpets2!!!!hahahahhahaha..

gee ryder said...

yan, sukati dia je nk ltk pelampung ats kepala hehe..
wat lawak ye ko darwisy, tp bila dpn aunty ko kecut

YanDarwisy said...

Pina: Ko ingat lagik erk. mase kita muda belia dulu. aku siap pernah x tido langsung. pagi kul 8 terus selambe pi kelas. masuk tgh aku nak tumbang!

Tuya:Alamak. ader juga peminat wonderpets ya?

Kak G: Kak G dia ni memang mcm tu. depan org tunduk. org dah balik, kuar segala taring yg ada

CuTeMiUt78 said...

keh..keh..keh.. pandai darwisy buat muka kesian kan..

LoVEaQshA said...

hehe cutenyer moka darwisy bila akak mrh dia..muka xbersalah jer..sonok erk bila lyan kerenah ank nie,tmbh plak bila tgh membsar..
xper dariwsy ank yg baik tp saje nk gurau ngan ibu dia..