Wednesday, March 11, 2009

Alahai....


Ha...ni gambar beberapa bulan sebelum aku kawin. Kalau x silap aku dlm bulan April 2004. Lawak time ni. Masing2 gagah nak carik identiti sendirik. Aku time tu kira ranggilah konon dgn hset lepat pisang yg tergantung kat leher. Time tu trend org gantung hset kat tengkuk. Kalau hset skrg mau tunduk menyembah jalan pasal sarat dgn memory card dan tah aper2 lagi. Geli hati aku tgk gambar ni. Tgk lengan aku yg kecik, peha aku yg masih x berselulit. Alahai...Time ni kira zaman kegemilangan aku dgn kuncu2lah. Tgk Sally dgn Rose. Aku tunjuk gambaq ni kat laki hang, sure depa gelaq besaq no....Rose (kanan) dah nak masuk 2 anaknyer. Aku dgn Sally masih sorang!
Woit yan! Jgn mimpilah ko nak jd mcm dulu! Hakkk...Tuihhhhhh! Tapi dulu aku memang keding beb! Mak aku kata aku kalau jalan mcm nak melayang. Tapi skrg mak aku kata, aku jln bleh tutup bayang2... Terasa aku beb. Sayup jer pengakuan ikhlas mak aku menusuk corong telinga aku ni. Bleh kuar asap berkepul2 kaler merah lagi. Jenis x bertapis2 punya. Alahai....

9 comments:

CuTeMiUt78 said...

yelah yan.. tapi kan muka ko dulu ngan sekarang tak byk berubah pun...still sweet je

Wife to Firdaus Ghazali said...

tul tu kat CuTeMiUt78...tetap cantik kak yan nih

YanDarwisy said...

CuteMiut78: Ko yg cutelah bukan aku... alamak! ko jgn arrr, aku nak blanjer ko jauh sgt!

Azie: Akak cute tang mananyer dik... tang pipi aku yg dah mcm pau kacang ni? badan pun makin gumuk! baju banyak x muat! ape nak jadi dgn aku ni!

Wife to Firdaus Ghazali said...

akak nanti check email ye...mana ada gemuk la kak...akak ok la tu ada anak sorang...azie ni lagi la...anak pun blum ada tp punya la semangat...

nita said...

yan jgn dikenang brg yg lepas..hikhikhik jom kita gigih spt dyla dlm misinya itteww..

gee ryder said...

yan, konon taiko la tu gntung hset kt leher..tp xbedering pun hehe...

yan, tgu k.g nye gmbr lak smpai lekuk tulang leher ni ble tadah air :P

YanDarwisy said...

Azie: Ala, blum ader anak lagi x per nak makan byk. nanti lepas pantang bleh bli beskal exercise.

Kak Nita: Tulah kan kak, Tak kan kita nak redokan jer... adoi. baju byk x muat dah ni!

Kak G: Ha..ha..ha...time tu kira galmer lah tu konon. padahal bunyiknyer jarang2 kedengaran. takut bf call x berangkat, kang jadi bahan gaduh!

alia said...

he...zaman slim melim....ini bleh bukak topik sebelim dan selepas

oneyani said...

hai k.yan..yani br je ikuti blog akak..
wah akak sgt sempoi..beshnye..
nway selamat berkenalan di dunia blog..hehhehe