Tuesday, March 24, 2009

"Sebelum & Selepas" Tag from Kak G

Ni time saat2 akhir bergelar mahasiswi acehhhh!
With my best frend Hani


Kat Amcorp Mall buat cari bahan buat assignment. Yolah tu...


Time ni memang aku tgh giler2 sibuk buat assignment


Time ni nak convo. Muka tunangan org. Geli beb!


Selepas berbulan bergelar isteri
Muka pucat x reti nak berbedak!


Time pregnant dan selepas pregnant!
Sila tutup mulut anda sebelum aku plaster!

Sekarang...

Ni semua gambar2 aku sebelum dan selepas...
So, korang layan jerlah. Mana2 yg agak pelik tapi benar tu, korang buat x reti jerlah.







10 comments:

DYLA said...

gmbr sekrg tu paling lawa!

SUZIE APAI said...

hihihiiiii.........berapa kilo tuh waktu peknen? sakan noooo, mcm peknen kembor je aku nengok heh..

skrg maintain cun!! harus kita masuk kelab jadik mama ranggiiii... mabeles gituuuuuuuuu

gee ryder said...

yan sory k.g dh gelak dlu tgk gmbr time peknen tu hehe..
apehal dlu cam alim je yan

YanDarwisy said...

Dyla: Wah..harus diblanja kamu ini.
Mcm ustajah jer yg last tu muka aku

Suzie Apai: Dgn vangganya aku bg tau. 83.5kg time tu tau. Sgt bahagia bukan? mama ranggi metropolis...huahhh!

kak G: kak g jgn arrr....gemuk dulu tau! yan mengaku! Dulu lagi aku ebenarnya samseng!

fuadnis said...

yandarwisy,
gemuk gile ko dl siut..kagum aku..ahak..ahak..tapi skrg aku lagi kagum pasal ko berjaya kuruskan badan berbanding dulu..maintain cun..tahniah!!

CuTeMiUt78 said...

wah.. sekarang makin berseri2 k

suw said...

best jugak bile simpan gmbar2 lama ni kan?

p-na mama oja said...

hoho..yan aku ingat masa pegnen aku la yg memenangi mama paling tombam..rupanya aku dikalahkn oleh ko..aduss..aku 71kg jerr...tp cm 80kg..kembang dow..

ok wat, ko maintain je aku tgk skrg.. + berseri2 (apsal muka ko masa study ngn skrg beza giler weh..)

momguess said...

brp kilo tu time pregnt???? hahahah. semangat tul baan nyer, cam d pam2. huhuhu, suka tul aku kalo bab2 ngutuk org nie, yaaa ampun bukkk

yaNadzuL said...

salam singgah