Wednesday, September 9, 2009

Sampul Raya- Spesial Edisen

Sampul Raya Spesial Edisen. Promote biz nampak?! Sajer, thn ni aku ader mood berlebih plak nak create something utk raya ni. Dalamnya jgn arr tanya kaler apa yg aku bagi. Rahsiaaaa...... kui, kui, kui. Kire kalau sapa2 yg bertuah ni, kira kengkonon cam speciallah. Ahh..jgn nak lorat. Tak dernyer, aku suke2 jer nak buat. Buat print2 sendirik. Kalau nak ikutkan byk sampul2 free dr bank2 & company. Lagi tantek2...




12 comments:

fuadnis said...

wei yan..create la utk aku gak..50 keping berape ko letak harga??

black_canary said...

bisnes yg bagus yan...mcmmana harganya..awat lambat, lagi seminggu aje...kalau idak boleh order utk klinik aku

oneyani said...

rajen nye die buat sampul raya..

nama pon designer kan=)

JM said...

nak nak nakkkkkk
nak ade isi skali ye kakkk

ekekkee

DYLA said...

ala bestnyer yan terer buat sendrik. kalau dyla terer pun dyla nak wat la.

CuTeMiUt78 said...

lor.. ingatkan ko nak beri duit raya yan..

MrsWebmaster said...

Yan : tantek.. nape aku tepon ko tak dapat2 ek.. tengah wat kuih raya ek/ Ko tukar no tepon ke?

WanAyu said...

hahaha..xnak tau kaler ape..nk tau bape isik dlm nyek..hahaha

hai said...

tadi akak try resepi sosej tu...buat 20 sosej...terang!!bebudak ni suka sangat...tq!!duit raya ada tak??

JM said...

kak yannnn

bangun3


samat hari rayaaaaaa

nasazfrog... said...

helo beb.. update ah... lame betul ko senyap sunyi sepi gini.... windu tu weh kat ko.. :)

CuTeMiUt78 said...

wah... ni mana tuan umah ni.. lama menyepi.. gambo raya mana.. ?? dah nak habis raya dah ni.. heh..heh..heh