Tuesday, September 8, 2009

Bye! Bye ! Fatin...

Tgk jaja, chumel jer dia


Gangstar Siam


Eh, eh, eh....kamu!


Sempat lagik tu!


Fatin, bakal dokter gigi & Kak Nita


Waktu ni adalah hari2 terakhir Fatin bekerja kat sini. Kenapa dia berhenti? Tanya Kak Nita, sebab Fatin bekerja bawah Kak Nita. Kak Nita buli2 dia. Salahkan kak Nita...wo...! Tak derlah, dia nak future study kat Egypt. Muda2 lagi dah pegi negeri org. Yg saikonya, dia sakan puasa kat sini, tapi lagi 2-3 hari nak raya kene terbang ke Egypt. Kalau aku mau meraung.

Yg lain2 tu adelah periuh suasana. Si Noein dgn Mai sempat jugak masuk line dlm pd nak pegi netball trainning. Pantang nampak kamera. cam nampak kamera Astro. Habis, yg tulis ni...bukan lebih kurang ke? Grrrrrr......




5 comments:

DYLA said...

oooo kak nita buli fatin agaknya. tu yg fatin nak fly tu..

btw, congrats tu fatin yg nak ke egypt tu

YanDarwisy said...

Tulah pasal...kak nita garang sgt tu. fatin ni felik skit orgnya. hari tu kata nak ke jakarta, pastu x jadik plak...dia nak jumpa pak arab agaknya.

gee ryder said...

yg mamat sorang tu bakal doktor ape pulak tu?? cam doktor pakar skt puan jer..
kalo bljr doktor kt egypt rasanye blk jadi ustazah sekali tu

black_canary said...

Tahniah kerana still ada minat belajar...kami yg tua-tua ni belajar nak cari duit ajelah...nak belajar sambil mentelaah..dah bukan zaman dah..
kami nak ke Mesir pun entah bila..harap nengok kepala singa kat Sunway ajelaah...

aznitaz said...

amboi2x kutuk aku ekk..yg x betul tu bukak akak ok..si fatin ni hah. jap nak keje nak smbg belajar..last2 tu cam x sure lg nak belaja ke tak..pening tau.
fatin ckp akak bos yg best tau..hikhik..sila muntah darah..
tin, kalo ko baca ni sila confirmkan kenyataan akak ok :)