Wednesday, September 2, 2009

Sluurrpppp!!!!


Ko tak senonoh tau. Tak balik ko, bulan2 pose tunjuk lauk pauk, segala juadah bagai. Ko tau tak apa hukumnya?! Makruhhh !!!! Tapi, aku tetiba gak teringin nak makan Tom Yam Kung & Laksa. Ni bukan teringin, ni namanya ko gedik geleman! Bulan poser goreng ikan bilis dgn kicap Tamin pun berselera.

Sapa plak yg aku nak kerah blanjer niiiii? Anak buah aku, tgh kaya skrg ni dpt duit bantuan sara diri dr Tabung. Tabung ****N. Dia sgt kedukut dlm semua hal, duit aku duit dia. Duit dia, duit dia. Manis ke peribahasa tu meh aku tanya ko? Tapi aku akan pastikan dia blanjer gak aku. Kalau tak ko Ira, jgn harap aku jemput ko balik. Haippp...haipppp!


14 comments:

JM said...

betol kak ..bln poser mkn ikan bilis ngan kicap pon dh mabeles sungguh rasenye dah... fuh!!!!

leadleedeea said...

betolll2 menguji keimanan lead...miahahaha~!! sedap gilos tom yam kung SR tuuuuuuuu...huhu~!!

YanDarwisy said...

Jm: Akak sukelah ayat ko mabeles... Tul kan akak kata, goreng ikan bilis dgn kicap sgt nikmat. Ya Allah. poselah yan!

lead: Hang pun terliur jugak. Meh kita terliur sama. Kang elok2 pahala pose penuh jgn 3 suku je aku ni!

mamaelly said...

uishhh cam sedap je..
smalam lagi la...satu hari elly teringin nak makan nasi kerabu...dari pagi kat opis terbayang2 nasi kerabu..ntah pape

nasazfrog... said...

uhhh jeles plak aku tgk minah sorang ni,, beb lu baca tak aku ada tulis about u kat blog aku tu,,

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. memang pun.. kicap pun sedap kan..

momguess said...

chettttt
ko mmg macik yg kejam
tapi kan
bgus gak ko mntk ank saudara ko blanjer
alahhhh
tabung tetttttt kan blh byr ansur2
hahahah
keji tak stamnt aku????
tanduk aku dh tumbuh

YanDarwisy said...

mamaelly: Ala..nasik kerabu ker? Naklah jugakkk...

Nasazfrog: kamu jeles ya?. Kat johor apa yg special beb?

Cutemiut78: Kicap tu kalau time tak der lauk, menjadi jer kan? kan?

momguess: baguslah ko ni, alah setekat dia ketinggian paras2 hidung aku. Aper der hal. Aku bleh jer nak pau. Beranilah dia tak setuju!

aznitaz said...

yan..tak baik tauuu...sib baik akak bukak lepas bebuka...kalo x ada jerk yg puasa separuh hari tadi..

hai said...

org yang kudukut ni...kalo ada chan dia nak belanje...adanya pon kita belasah cukup2!!!

DYLA said...

ni malam ke siang ni yan?

FIESYAH said...

huh! teringin lak nak mkn kuihteaw tonyam..yummmmyy!!!

YanDarwisy said...

Aznita: Akak lagik kejam. Hari tu yek yek oo yn tamau makan KR kat jusco mase farewell kak Ida, pastu akak racun yan baekkk punyer. Termakan jugak aku.

Hai: Yer betol...jom kita belasah dia. belasah duit dia. mariiii kawan2!

Dyla: Tu siang merangkap megrib. he..he..he..

YanDarwisy said...

Fiesyah:Adoi...sedap tu kan? kan?