Thursday, February 20, 2014

Hari ini hari Khamis... Dah tu..????

Hari ni masuk hopis mcm biasa. 7.15am dah kuar dr umah sbb smlm biras aku, Umi yg keje Maybank kat Bangsar nelepon katanya jem teruk kat bt 3. Tanya aku kenapa jem kot lah aku dah lalu federal kan.. Tapi sygnya hakak EL, dik.. So x dptlah nak roger2 info..

So mengambil ikhtibar dr kes smlm aku pun mengambil langkah acah2 bijak utk kuar awal pd hari ni. Dan terpancul depan punch card dgn jayanaya sblm kul 8.30am. Amazingggg... Tettttt!!!
Lately ni mmg byk sgt kerja especially for new packaging. Mcm biasalah OEM product mmg byk sgt kat market. So aku kene blander hotak ni utk perah idea. Tapi kalau dtg musim jengkolnya mmg hotak aku sgt lemau utk kuarkan idea2 bernas.. Tapi kalau idea mencurah2.. X kira hujan panas ke, pelangi petang ke aku hadap monitor ni mcm x der esok2.. Haaa gigil kan dgr?? *sila jeler lidahhh.

Hari ni baru start utk product liquid chlorophyll dgn oat..
Ada bermcm peel product lagi nak kene setadi. Ecehhh, terpoyo sudeh! Hari ni aku bercadang utk x setay back. Sbb Darwisy pun tgh x berapa sihat. Nasib hasben masuk kul 3.00pm bleh tolong tgk peel anaknya kotlah demam dah rebah skit, dibuatnya main basikal depan umah tanpa rasa terpalit segan silu. Cikgu bahasa melayunya umah selang 2-3 bijik jer pun. Kot terkantoi mmg heloklah sgt aku talbiah 60minit bersama ustazah don play play ni... *sambil singsing lengan.

Ok time lunch pun dah nak habis waktu. Nak siapkan kerja laju2.. Dan balik dgn hati yg gembiraaa sgt nak hadaap jem..Tapi kalau x der apa mcm excident ke still slow moving dlm 7.15pm sampailah beta ke kg halaman... Dah kenapa??

Ok sambung kelijaaa..

competitor punya packaging


klorofil mambang hijo

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)