Monday, March 23, 2009

Kene Tag!




1. He's sitting in front of the TV, what is on the screen?
Sport Channel dan setiap kali itu jugak aku akan berangin!

2. You're out to eat; what kind of dressing does he get on his salad?
Thousand island n mayonies

3. What's one food he doesn't like?
Makanan yg manis2.

4. You go out to eat and have a drink. What does he order?
The-O Laici suam with Sup ekor n telur dadar

5. Where did he go to high school?
Sek. Men Rantau Panjang, Klang

6. What size shoe does he wear?
7/8 kot. Aku x inggat.

7. If he was to collect anything, what would it be?
Cap, t-shirt, shell cars, and pen

8. What is his favorite type of sandwich?
Cheese, tuna n salad

9. What would this person eat every day if he could?
Western food

10. What is his favorite cereal?
Cornflakes n coco crunch Darwisy

11. What would he never wear?
Kalau kaler baju turun, jadi kaler pelangi yg indah!

12. What is his favorite sports team?
Fanatic MU. walaupun kene lauk dgn Liverpool, dia tetap setia!

13. Who did he vote for?
Tak der, dia kata buat habis beras….makan lagi kenyang!

14. Who is his best friend?
Kawan2 keje dia yg gila2. Aku kalau jumpa member keje dia, bleh pecah perut. Masing2 kalau buat lawak tak henggat!

15. What is something you do that he wishes you wouldn't do?
Sentap x tentu pasal. Skrg ni kalau dia tgk aku penat n stress semacam jer, dia cepat2 take over. Takut aku SENTAP!

16. What is his heritage?
Jawa Johor + Jawa Klang

17. What is his favourite colour?
Ikut dan dia, tapi rasanya dia suka kaler yg seccocok dgn kulitnya.

18. What is his habit?
Suka pusing2kan pergelangan tangan kiri dia. Selalu lepuk tgn dia! Biase ni!

19. What is he proud of?
Darwisy, MU dan biler aku buat sesuatu yg bleh mendatangkan kebaikan pd kami.

20. Lastly, do you think he will read this?
Entah! Kengkadang ader kot kat office…


9 comments:

DYLA said...

ckp kat jemek jgn kuar umah dah tau MU kene lauk. heheh

haslina said...

ahah...ada tag utk para2 suami jugak rupanyer...

nasazfrog... said...

ohhhh dua2 jawa rupenya.. korang ni mesti terror giler cakap jawa kan....

wes mangen? wes turu? :)

aznitaz said...

hahaha MU kalah lagi..takpe geng ngan amar :P

YanDarwisy said...

Dyla: Takyah nak kuar umah. 5 minit lepas kekalahan, sms masuk bertubi2

Haslina: ha ah erk...tapi bukan apa, supaya kita lebih mengenali blogger dgn lebih dekat

nasazfrog: Tak bleh arr aku nak ngumpat dia dlm bahasa jawa

Kak Nita: yelah kak, tak sia2 abg akak pi olltrafford. betul ke aku eja ni?

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. gigih buat tag pasal suami.. anyway, jemput ambil award top 50 followers kat blog aku k

JM said...

ececece... sweettt

gee ryder said...

apehal nk pusing tgn,xtkt tcbut ke hehe..

YanDarwisy said...

Cute Miut: o.k..thanks yer!

JM: sapa cute? akak ke akak?
lempang skit si Yan ni

Kak G: G-max memang pelik. Tah maner dia dapat tabiat tu.