Tuesday, March 10, 2009

CEO Barukah?!

"Tolong bawak masuk laporan tahunan terkini ke bilik saya"


"Jgn bg saya alasan kalau file tu blum complete!
Walaupun saya kecik, tapi hati saya berjiwa besar!"

*Abaikan tanda harga kerusi dibelakang!



"Penat aku membebel, kita minum dulu.
Dugro dgn rasa Coklat yg hebat, pasti lazat!"





11 comments:

SUZIE APAI said...

hikss...kembali bersemangat nmpak..bagus lerrr...mcm2 hal bila dh tak down yer...hehehhe

YanDarwisy said...

Aku raselahkan mengikut pengalaman aku, kalau aku x layan Blog lagi aku rase TERTEKAN dan sgt SENTAP! Patutlah aku tgk member2 aku sgt TEKUN melayan blog. Bleh memberi satu aura yg sgt positif rupanya. Anyway My Frend Suzie, thanks for your support beb!

TuYa : said...

welkem back!!!hehehehe..

aznitaz said...

wah ada gaya si darwisy tu. cantik nya work station kat umah siap ada krusi baru tu..
wah x lama lg streamyx lak..gud2..

DYLA said...

wah cayalah ceo cute ni...

alamak, staf tu ada iras muka ceo la..

gee ryder said...

yan cpt yan psg stremx,br cmplete...yan sorg je blum ni..kalo x,sia2 beli set ikea hehe..jgn mare yan

alia said...

wah ada gaya ceo gitu....

YanDarwisy said...

Tuya: Yeahhhhh thanks beb!

Kak Nita: Percayalah akak tu. Itu kat IKEA lah kak. Kalau mcm tu dah mcm bilik Leanord gamaknya!

Dyla: ha'ah kan, itu staff baru yg kaki ampu.

Kak G: Jgn takut Kak G, segala persiapan telah diaturkan. Tunggu....

YanDarwisy said...

Alia: Alahai..moga2 termakbullah doa kamu! Anyway thanks ya!

CuTeMiUt78 said...

wah.. dah kembali bersemangat ya...

UnGu VioLeT said...

salam singgah and salam ziarah.. ade mase, datangla singgah ke teratak Ungu Violet yer..