Thursday, October 22, 2009

Tercicir kah aku...?







Salam utk semua....
Aku ni selalu ketinggalan kan...? kan...?
Bukan apa, aku x der mood nak update Blog apelagi FB.
Lagi pun aku bukan kaki sgt. Ader mood aku layannn....
Tah kenape sejak sebelum raya lagi aku x der mood.
Nak kata sibuk, idak le jugak!

So for Nasazfrog by best friend in Blog, thanks for your reminder.
SMS berbunyik ngindu kat aku.... ingat gak ko kat aku.
And sorry tak dpt dtg open house ko.
Nanti aku pi umah abg ipar aku kat JB,
Insyallah aku singgah....
Ni aku upload skit2 gambor. Nanti aku upload lagi.
Raya dah basi kan? kan?
Raya haji blum lagik.....kira pakej hapa.
Sebut pasal raya haji ni, kali ni aku beraya menumpang kasih umah mak mertua.
Tahun ni, tak der nasik impit & kuah kacang @ rendang.
Mak & akak aku beraya sakan kat Tanah Suci.
Sedey jugak, tapi mak pergi buat benda yg sgt baik.
Aku & semua adik beradik tak mau kirim apa2
Cuma doakan kami anak beranak dihadapan ka'abah agar dimurahkan rezeki & bahagia dunia akhirat. Sop..sop.....sedih ka?



8 comments:

momguess said...

aku pon tumpang sob sob sob gak
sian ko kan
tapi xpe dorang buat benda baek kan

nasazfrog... said...

ha begini la.. harus update dong,,, baju raya ko tu nampak sama tapi kale lain.. apa kes,,,

beb ko tukar la background blog ko ni,, seksa nak baca n tgk gambar...

oneyani said...

tao xpe...dah abes raya baru hapdate eh?huhu sama la kite

baju tu corak sama kn?warna je laen?or yani silap tgk..hehehe

MrsWebmaster said...

Ala yan, bukan jauh pun umah wak bakar tu. Alhamdulillah, sampai wak kiah ke tanah suci mekah. Bila bertolak? Jangan lupa kirimkan salam aku yek.

aznitaz said...

yan,

x suh mak doa utk yan cepat dpt anak no 2 tak?? harus tu..

black_canary said...

samalah kita yan...aku pun rasa maleh aje nak update blog aku...pada hal gambo raya semua dah masukkan, cuba madah berhelah aje yg belum di taip...kita ni mmg selalu buat kerja hangat-hangat tahi ayam aje kot...

YanDarwisy said...

Momguess: Alhamdulillah, semoga segalanya berjalan lancar, nagis tu kejab jer...

nasazfrog: Ko ni memang kejamlah wei.. he..he..he..! baju raya aku memang sama design. Aku malas nak pilih2. Nanti mak tukar ek background blog mak...

oneyani: Taklah, mata kamu betul tu...memang baju design sama. Tah. Thn ni lain pe'el plak !

Julie: Yelah, mak aku bertolak jumaat lepas. Insyallah...

kak Nita: Kak ni, mcm tau2 jerk. Lepas ni kita harus nangis lagi... kak nita nak berhijrah. Huk..huk..huk..

Black Canary: memang lah. aku malas nak updated. Mood tak datang lagi. Cam no?

alia said...

salam kembali...dah lama kamu tak hupdate blog...jng tinggal lama2 nanti kena coci sawang