Wednesday, March 19, 2008

Genting Highland 08'












Last week bawak Darwisy " da Becok Boy" gi Genting.
Kalau dah namenyer bawak dia, so semua tenage dan mase
dikerah untuk menjayakan program
"Selangkah ke kota keriangan" lebih kurang mcm tulah tajuknyer...
Perrhhh...dia buat mcm ayah dia ader bukak akaun kat Genting Group.
Dia plak yg pandai2 meround bawak kite org jln2... (mcm dia otai kat sini)
Lorat budak kecik ni...aku dimain2kannyer.
Dah sudah aku dgn laki aku dok ikut maner dia pegi.
Tapi kalau sebelum ni, pegi time hangat hangitnye bercinta,
biler dah ader anak ni...lagi seronok.
Aku dgn husband seronok tgk dia. Keletah dia, becok dia...
Tapi aku dah sempat berbisik meninggalkan amanat di telinga kanannya...
"Jgn nak buat aksi jakun tau...ni bukan kat pasar mlm Kapar, ibu bleh nak cari2.

Buat perangai semenggah skit" Sambil aku jengilkan mate aku.
Tapi dia pedulik apa...siap sengih tapi aku tau otak dia dah plan nak buat apa.

Aperpun anak aku ni memang x pernah nak buat mulut aku diam....
tapi aku terlalu bahagia!

2 comments:

~dalila~dyla~deyll~della~ said...

wah, eksen sungguh la darwisy dpt gi jalan2 ek... tak bwk auntie ke? ni yg jeles nih!!!

mama ranggie said...

welcome to bloggers...

mama link kamu dr blog dyla...

encem darwisy tu...