Tuesday, November 3, 2009

Haip..haip...!

Ira, anak buah aku yg sulung 18thn, Izzat Haykal dah makin bujang.


Fateen & Batrisyia Anak abg aku yg no 2. Anak Mami Penang marri.....



Anak Buah aku no 2, Najeeha. Muka mature tapi baru form 1


Muka sengal terbaikkk yg pernah aku tgk.....!
Anak aku model tercepit.
Nilah anak2 buah aku. Kalau semuanya ada nampak mcm tak ramai tapi molot riuhhh yg amat. Kalau seminggu tak dtg umah, mak aku mula membebel cari cucu2nya. Ada sorang lagi incoming baby nak joint the club. Mau terkejut dek kejutan budaya cousin2 dia yg tak bleh blah. Anak aku plak nampak cousin2 dia mcm nampak Awan Dania...
* Anak aku fanatik Awan Dania. Nampak playback sengih2 mcmlah Awan Dania kenal dia. Seluar dalam ko pun ibu bli, jgn nak berangan nak jeling2 anak org. Lupakanlah.....!



6 comments:

DYLA said...

bestnyer yan, jadi maksu.. ramai anak buah leh buat geng.

Zura said...

salam...thanks jd followers merry go round..kite pun dh jd follower awak..seronok kan anak buah ramai...

gee ryder said...

yan, xruntuh ke umah mak yan reramai camni? hehe

lama xtgk darwisy..dh bsr dh

fuadnis said...

wei..incoming baby tu dr mana?dari ko ke??best..best...

luvelymummy said...

woi...cik minah...
ko ingat muke anak buah ko je ker mcm da matured, ko x ingat ker...waktu kite blajar dulu ko kene ngorat ngan abg gatal kat seksyen 2... pas 2 ko pas kat akukan... sebab waktu tu muka ko yg paling matured skali antara kite semua... heee..hee..
xnak kalah.. ari2 upload gambar...
piiiiraaahh...

FdausAmad said...

Salam,

gua nak ajak lu dtg lepak blog gua.rilek rilek.

Selambe.