Monday, November 2, 2009

Belated Present..!

Tua ko dah makcik!



Ni belated besday punye hadiah. Now i'm 28 years old. Aku pun dah lupa besday aku.. Actually aku tak harap apa2 pun. Iyer ker? Yelah, tak kan nak paksa2 org bli hadiah plak utk kita. Hubby tanyer nak apa? Dia nak blikan jam, aku kata jam aku elok lagi walaupun dah bercalar seribu. Jalan punya jalan, time aku nak bayar brg, aku tgk wallet aku agak daif. Aku agak wallet aso jual bayam lagi terbaiklah.
Aku kata nak wallet, suppppp terus belok kedai ni. Aku minat design ni sebab dia simple. Aku ni bukan branded2 punya org. Nak cari yg mahal2 dan berjenama jauh sekali. Kalau bleh biarlah nampak simple, cantik dan tak kopak duit nak membayar.
Tapi ni sebab org blanja. Dulu time sekolah, org lain sakan menggayakan brg2 branded cam United Colors of Benetton, DKNY, Esprit tah mcm2 lagi. Tu time sekolah tu. Aku? tgk jerlah....Tapi pengajaran yg aku dpt. Kita kalau nak sesuatu kita kena usaha utk dapat. Baru tau peritnya nak dapatkan apa yg kita nak. dan kita akan rasa bertapa susahnya nak membeli walaupun terpaksa menabung @ berjimat.
*Anyway thanks to my dear hubby. Actually tanpa hadiah pun adanya kamu sudah cukup menyenangkan buat saya!

9 comments:

nasazfrog... said...

yuhuu,,, happy belated birhtday to my lovely friend,aku doakan agar dikau dipanjangkan umur dan dmurahkan rezeki.. amin.

black_canary said...

Happy Belated Yan...28...muda lagi tu...belum pangkal tu start dgn 3...aku ni...tahun 2010 aje merasa pangkal 3...lepas tu...LIVE START AT 40...kahkahkah...

oneyani said...

cantek..dan simple..susah nk jumpe barang guess yang simple..best best

JM said...

laa kak..beday ke.. nape tak war2 kan.. hehe..

epi beday kak...

muahh!!!

nnt tinggalkan address kt blog jm ye kakk.. hehe

CuTeMiUt78 said...

wallaa... happy belated besday ya yarn.. bila besday ko bebenornya..
apapun semoga segala apa yg ko impikan harap tercapai la hendaknya

luvelymummy said...

Appy besaday 2 u..
apyy besday tu 2 u...
Appy besday 2 u AYAM...
Appy besday 2u....

Ayam kalau goreng pun sodap...!!

gee ryder said...

hepi belatd bday yan!
kak g ingt bday yan tp lupa nk wish hehe..mgkin time raya kot

yan,branded la tu..skali skala pe slhnye..pow je jemek tu sungguh2 hahaha

YanDarwisy said...

Ina: Insyallah, sama juga buat ko. take care...Thanxs my dear!

Black canary: Alamak...tu yg aku takut tu. tak per, byk benda yg kita bleh kongsi cerita .

Oneyani:Thanxs..ye kamu!

Jm: ok nanti akak bg erk. kamu dah ok?

Cutemiut78: Macih kamu. macih...

Aida: Ko siotlah panggil nama mangja kat school dulu. haip..haip...

kak G: kan..kan... tul tu kak g. thanxs ooo!

p'na mama oja said...

appi belated behday beb!

semoga dipanjangkan umur + dimurahkan rezeki..

behnya dpt adiah.. eh hubby aku pun x bg lg behday prezen aku daa..sure dia wat2 lupa tu..hehe