Tuesday, July 27, 2010

...dan lagi!







Kerje berat sikit lately ni, banyak poster nak kene design & prepare. Kekadang kene amik 'feel ' dulu cari idea. Bab "Culture Performance" tu setiap subsideries diminta hantar wakil utk bertanding dalam aper2 bentuk persembahan berunsur kebudayaan. Entah, dgrnyer our team decide nak buat "Bollywod Dance" masak.....!


Perang Poster utk Karnival Sukan Tahunan 2010 sudah pun bermula. So mcm biase byk aktiviti2 sukan mula bergerak mencari bakat2 baru... Yg syoknyer tahun ni we all ader "Pasukan Sorak" giler havoc bebudak ni. Aku?... Dulu ader gak masuk Tarik Tali. Tarik Tali tu Juara antara subsideries ok. yelah, badan sasa (GUmUK) kot time tu. Sasa kew? Tapi maybe thn ni try nak masuk futsal plak. Nak bentuk balik stamina. Bukan apa, time2 mcm nilah nak train balik stamina...Tapi sebenarnya aktiviti sukan adalah sebahagian dari kehidupan kita. Badan kalau tak der stamina dan langsung x berpeluh susah gak. Terase berat dan malas. Memang nak start balik perit skit, sakit2 badan, kejang & cramp. Tapi itu semua permulaan....Chow!

4 comments:

SUZIE APAI said...

warghhh...best games tu...

gee ryder said...

yan, karaoke xde ke?
zam kata dia nk masuk bertanding haha

nieda said...

best games tu

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

menarik games tu