Wednesday, August 4, 2010

Satu masa....

Time ni we all satu dept, dibawah Mr. Khor
kecuali Valar secretary Mrs.


Sambut Birthday Dyla & Kak Ana jatuh hari yg sama


Muka baru lepas kawin masing2...


Time ni kalau tak salah aku pregnant 3 bulan,
dan hari2 terkhir owner company sebelum
diambil alih oleh org baru


Sayup jer tgk gambo2 ni. Tetibe aku tergodek2 external aku terjumpa gambar2 lama. Gila lama kot, seawal aku masuk keja kat tempat sekarang, 5 tahun lepas. Time ni aku baru kawen... Dyla, kak G pun baru kawen kalau tak silap. Kak Nita baru dpt baby sulung sekarang nak masuk 3 series. Tapi sekarang semua dah berhenti tinggal aku jer....Cekalkah aku? Steatment cam tungkik kan? Mungkin rezeki aku lebih kat sini. Rindu plak nak jumpa officemate lama. Tak silap minggu ni ader Birthday party anak sulung kak G kat Kinrara. Insyallah dapat jumpa balik semua.... Byk benda nak borak. Gelak tawa lawak cipan korang masih dlm ingatan. Yg tak bleh bla kita sakan sakat Manager sampai terbahak2 dan kes nota di balik cermin keta. Dan masing2 skrg dah ader blog & fesbuk sebagai pengganti khabar berita.

3 comments:

Zura said...

tinggal kenangan...dh 5 thn keje kat situ...mcm2 muke kuar masuk kan..

gee ryder said...

mmg sonok yan kita masa tu..mcm² hal berlaku kan hehe..nak² time 1 dept..best betul..
tp geli ar yan tgk muka time tu haha

aznitaz said...

kekeke..akk lepas besalin ker tu yan?? lawaklaa.
korang la selalu wat lawak sengal..akk tak!
jumpa umah rozi nnt yer..