Monday, August 23, 2010

Window Shopping at Alamanda, Putrajaya

Duta Tiang Besi...!



Lepak dulu...

My 2 bodyguard. Keep in good!


Rambut Darwisy dah mcm Noh, kumpulan Hujan.


Ambik feel ke bro?


At Alamanda playground


Dapat buku dia, senyap. Aku yg kene tgk anak
Cheh!



Window shopping at Alamanda, Putrajaya...Time ni byk gak sale melambai2 sana sini. Just window shopping jer. Cuci2 mata. Cause baju Darwisy dah bli 3 pasang. So kalau nampak yg menarik ingat nak sambarlah kot mana yg berkenan. Syioknyer berjalan kat Alamanda ni, walaupun nampak ramai org tapi x sesak, kire kalau cuci2 mata tak semaklah. Berbanding Mid Velly @ One Utama. Aku selalu gak lunch kat Alamanda kalau turn kat office Bangi. Dekat jer pun... Tapi tak syiok kalau x bawak En. Husband dan Darwisy. Husband plak kebetulan dok sibuk cari buku gym dia. Merata MPH cari x jumpa. Tup2 kat Alamanda melambak. Sukalah dia...!

8 comments:

JM said...

saya tak pernah pg alamanda ni pon..sbb dulu tatau jalan p putrajaya..tp skang ni asik le kene p sane.. boleh le singgah next time

CuTeMiUt78 said...

wah.. kemain posing duta tiang tu ya

nieda said...

mestilah kalau jln2 best dgn family..adala 2-3 kali je jejak kaki kt alamanda..lama betul tak pergi sana

Hamizah said...

xkisah la kan window shopping pon jd la..release tension

alia said...

musim bershoping telah tiba..hapi shoping

chugie said...

sy pun dh lama x jenjalan ke alamanda.. sekali sekala g sana pun syok jugak tu.. tukar angin!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

amboii...sempat posing2 gitu..
hehe..

pernah sampai alamanda 2 kali jer..

tempat parking keta tu sempit sket lar..

YanDarwisy said...

JM: Bleh lah sekali kala menyinggah..Dah expert bleh 2-3 kala pegi he..he..he..

Cutemiut78: Tiang tu nasib tak bengkok sebab protes!

Nieda: Ya betolll! Bleh arr kalau sekali sekala

Hamiza: Terapi utk ketenangan tu shopping

Alia: yeahhh...come on and joint us ya!