Friday, August 13, 2010

Masalah bawah mata...

Tanda2 nak masuk 3 series...haiyooo!



Eyes series...


Aku mengalami masalah bawah mata yg sembab dan bengkak. Seyes aku memang beriya nak hilangkan walhal aku tau memang ambil masa nak hilangkan masalah bawah mata mcm ni. Byk gak product aku ambik. Cream, roll eye & masker dr Cosway. Memang susah nak hilangkan sebab kene rajin & ambil masa. Sebab maybe kesan dr tido lambat time study dulu ditambah dgn aku pakai spec sejak dr secondary school. Kurang tido tu dah tentu2lah. Tapi lately ni sejak Darwisy dah besar, aku rase selalu gak tido awal. Sebelum tido memang kene rajin gromming mata ni...Lagi pun next year nak masuk 3 series dah...Tanda2 dah ade. Hu..hu..hu...!

5 comments:

gee ryder said...

kak g pun plan nk beli yg garnier tu.
yg cosway tu, kalo msh kt duo rasaye sekali dh tu oder ngn yan tu hehe

Zura said...

erm...dulu nk jgak try garnier tue tp adik ckp xserius sgt masalah bwh mata nie...so abaikan...hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

hoho..

kita yang dah 3 series ni tak guna lagi lar....

mmg ingat nak guna yang cosway punya tu tapi ...tak beli2.

YanDarwisy said...

Kak G: Yer ker kak G, lame dah tu erk. Garnier tu kene rajin gak pakai...

Zura: he..he..he...masih cantik lagi kamu. Tak aper.

Azrina: La...Yan ni cepat nampak tua kot. Selalu kita ni org pompuan mesti bertangguh. Biaselah tu...yan pun kekadang mcm tu. Dah nampak kesan baru menggelabah.

Diarihatiku1976 said...

SAYA PUN PAKAI LOREAL TU.. NAMPAK MCM BAGUS GAK.. ADA KESAN