Tuesday, August 10, 2010

Besday Party Aqeel

Inas, Diam jer dia. Dah nak balik baru riuh...
Siap bye2 kemain kuat




Seronok dpt jumpa balik x officemate lama...
Dyla, Kak G & Kak Nita


Umah baru Kak G yg cantik...



Alhamdulillah, sempat gak berkunjung ke umah Kak G di Kinrara, Bukit Jalil sempena Besday Party anaknya Aqeel Mikael Faizal. Rindu jumpa x offismate lama. Inas plak walaupun badmood tapi comel jer dgn matanya yg bundar. Haziq dah buat hal sendiri & Kameya sgt pemalu. Dan yg pasti bukan ikut mamanya. Larikkk...!Kak G walaupun sarat pregnant, tapi still maintain. Perut jer kedepan. Mcm tu gak dgn Kak Nita & Dyla. Aku jer yg mengembang tanpa hasil..Bleh? Kat bawah ader pool, dah Darwisy ingat nak pi tido hotel. Husband aku pun satu suka menyakat mereka2 cerita tahyul. Nasib dia tak tanya beg. Anyway thanx kak G cause sudi jemput kami sekeluarga. Selamat menanti kelahiran anak ke 2 dan selamat berpantang...



6 comments:

nieda said...

bestnya dpt jumpa kawan lama..cantik rumah tu

cik fiza said...

salam singgah.. selamat hari lahir utk ur baby :) salam ramadhan juga...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam.

seronok bila jumpa kawan lama. mesti bercerita macam dunia ana yang punya kan...?

YanDarwisy said...

Nieda: seronok...bulan ramadhan ni ramai yg amik peluang buat jamuan berbuka puasa utk kawan2 lama

Cik Fiza: Thanxs..:) salam ramadhan ya

Azrina: memang betul..byk benda nak di flash back semula. he..he..he..

gee ryder said...

yan, tapi moto kata yan maintain kurus tau hehe...yan kena bangga tu org laki puji haha

yan, nti dtgla bwk darwisy mandi pool ptg2

YanDarwisy said...

Kak G : Ya Allah Kak G, ...Motor silap tgk org ho. Tu cover baju kurung pahang tuh...tak nampak.