Monday, November 1, 2010

A part of my life....


My current workstation 2006-until now


Moving, Jan 2006

Workstation 2006-Mid 2006
Sales & Markerting Office


Workstation 2004-2006
Tempat aku memula masuk keja & time pregnant
Byk kenangannya....:(



Diam x diam insyallah masuk bulan depan genap 6 tahun aku bekerja kat sini, in Biotech Industry. Sejak 6 tahun berlalu dah 3X workstation aku pindah cause pindah dept. Yelah dulu as private company, jalan ceritanya lain...dan skrg convert ke GLC company, lain pulak jln ceritanya... tapi position tetap sama "creating ideas" cuba dept jer yg berpindah randah. Cause bos pun pindah randah jugek. But now, since 3 years ago, alhamdulillah....aku stay dgn 1 department in Markerting Division. Bukan buat markerting yer dik non... aku buat promotion item like advertisment and all items for packaging design. Kadang2 kerja yg kene guna idea ni yg tak beshnyer kalau idea lemau. Tapi kalau semuanya mariii.....mau terlajak perahu sampai x rase cepat mase berlalu. Tapi aku memang suke men'deco meja aku supaya x bosan...yelah, kita kerja 8 jam kot kat opis, mau silau mata kalau tgk permandangan yg keras & suram jer..


7 comments:

mamaaerish@eb said...

canteknyer workstation dier./... cuber tgk ebnyer... pensan nanti... ahaks

Zura said...

mesti bestkan yan berpindah randah...hidup secara nomad..

chugie said...

yan.. penuh sesak PC tu dengan berbagai2 benda.. selamat PC tu kukuh! ekekekek:D

SUZIE APAI said...

mesti ko syg tmpt ko kan??? dah serasi...

dh mcm ampaian monitor ko tu..hikss

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Wah..ada geng !

lebih kurang jugak meja dulu tapi sejak implementation 5S ..personal belonging takleh dah... huhuuhu...

Hamizah said...

susahnya asik pindah randah..

YanDarwisy said...

mamaaerissh@eb: eb punya mesti lagi kreatip....meja bersepah tandanya banyak keja tu:)

Zura: Nomad lah ni...pindah randah. Cam pelarian...he!

Chugie: Selamat...insyallah. Kalau flat screen mungkin dah tumbang

Suzie@apai: bleh arr, asaltak bosan. aku ni cepat bosan. tgk lapang sangat cam meja budak sekolah.

azrina: kak biase tu 5S. tak per, akak curik2 ek berblogging...

hamizah: susah gak beb, barang dahlah banyak. nasib tak sewa transport