Wednesday, August 24, 2011

MerdekaRaya Deco 2011

Taraaaa......!!!!!!

Tantek tak replika umah hasil tgn aku?

(Jgn kata mcm umah ayam...KFC)



Yg tgh tak padan dgn umur.... biorrrlah :P




Alhamdulillah.... hari ni masuk hari ke-24 umat islam berpuasa. Dan Insyallah ada beberapa hari lagi untuk kita mengakhiri Ramadhan dan menyambut Syawal yg penuh kesyukuran... Amin. Ecehhh... Nampak tak riak pertuturan aku yg penuh pedoman dan wajah nan bercahaya bak pelita mlm 7 likur...? Ngeh..Ngeh..Ngeh..!!!!!!!!!!




So dlm thn ni jugak kita sambut 2 perayaan, sekaligus menuntut pihak HR mengadakan Pertandingan Deco MerdekaRaya antara Jabatan. Masing2 punyalah ghairah nak sauk RM500 for the first prize. Tapi bukan hadiah yg menjadi taruhan... yg aku nampak semua staff tak kira bangsa gigih menjayakan dekorasi MerdekaRaya ni. Seronok masing... mcm org rewang bak kata jawa kacukan kanada.



Dlm minggu ni aku plak sarat dgn kerja-kerja yg harus diclearkan sblm raya. Dan aku x nak time2 aku tgh makan bahulu & bandung askrem soda, opis call tanya artworklah... color proflah... memang ada yg ku dendangkan lagu black metal dlm tepon. Dan bukanlah nak riak jauh sekali bongkak hapiyakkk, keje aku memang tak der yg back up. Kalau aku mc @ bercoti ke Denmark (puihhh...!!! tanjong Karang pun sesat), memang tak aderlah yg bleh bermurah hati menyumbang tenaga buat kerja2 aku. Makanya aku haruslah gigih siapkan kerja2 yg mana patut @ tak patut (print sampul raya.. opppssss!! )



Okiesss kawan2. Nak balik dah ni, Kita balik 5.15ptg bulan poser. Jakunnnn bukan? Org lain kul 4.30 dah siap hidang... Ha...ha...ha.... Faddan!







1 comment:

gee ryder said...

yan, meriah sakan duo skg ni yer...
siap ngan deco lagi..

rugi pulak rasa berhenti dulu kekeke