Thursday, December 3, 2009

Kasut lagi....


Nampak mcm tak ape yg berlaku, tapi dan sebenarnya....


Aku dah tak der kasut ke office. Kasut memang ada tapi semua tapak dan tumit dah rosak. Menuju pintu lif office mengambil masa 5 minit berjalan atas tar dari parking keta. Hari ni J Card kan..kan..kan... ingat time lunch nak sambar satulah. Buat2 basahan pi kerja. Kasut yg sekarang ni memang surface jer nampak elok, tapi dek sebab tumitnya yg tebal, mengaburi mata pihak lawan. Padahal tapaknya dah hampeh. Tumit plak dah haus.... dan yg pasti pilihan kasut baru style mcm ni jugak. Ringan & simple! Jaja...apalagi. Ko teman akak yo.Toingggggg!

10 comments:

DYLA said...

perghhh jeles nya org tu dkt je nak ke JJ BT.......

black_canary said...

boring betullah...time aku tinggal Andalas..jarang turun JJ Bkt Tinggi...ni dah tinggey kat sg buloh...rindu pulak nak merayap kat JJ Bkt Tinggi..bilalah ada masa nak balik jenguk rumah kat Andalas ni...sambil2 tu boleh jugak melajak ke JJ Bkt Tinggi..CEPATlah siap jln kat bandar klang hoiiiiiii

luvelymummy said...

Yolahhh ko yan... duit berkepuk dlm purse...apa lagi nk dibuat... asyik tukar2 kasut jelah...

gee ryder said...

yan, mlm smlm kak g nmpk yan kt jusco tgh beratur nk byr..tapi xdan nk tegur sbb kak g pun sibuk nk byr gak..org ramai pusu2, yan pun dah blah hehe

Zura said...

klau saya tue lah kasut g keje tue lah kasut g dating tue lah kasut g jenjalan...senang...

WanAyu said...

pakai la Croc..thn lame beb

SUZIE APAI said...

huh...aku pun terembat henbeg sebuir gara2 j-card day.

naik pitam tgk harga comforter...

oneyani said...

yani pon suke wedges mcm ni..tggi dan selesa..ehehe

alia said...

cantik la kasut tu...oh kasut tinggi....perlu ku simpan sehingga waktu dan ketika yg sesuai

p'na mama oja said...

weh.. kasut kita sama arr..
taste kita sama beh.. selesakan kasut tuh...