Friday, March 18, 2011

Aku Sangapkah The Movie


Huahhhhh.....
Chup....!

Salam semua.... lama benar tak updated belog ini. Bukan apa, mcm biasa peristiwa memang byk berlaku, tapi masa nak mengarang tak ado. Ni pun jengah belog kawan2....lama tak singgah. Itu pun tak meninggalkan komen. Maklumlah....mak makan gaji, keja sgt menimbun...KPI kene jaga. Poyoooorrrrrssss belahlah......!!

Dah hari ni, aku ada byk masa sampai kul 12.30tgh (Sebab blah ptg aku half day. Clearkan coti) Perlukah pemberitahuan ini...? Tetttt!

Lagi satu sebab, external hard disk aku tak stabil dan data semua x bleh bukak, memang tak tido mlm aku sampai berdengkur. Tetttt....!! Sebab semua kerja2 dlm tu. Back up pun x sempat nak buat ho. Siap berniat....
"Sha (adik IT) kalau external akak ok Sha, akak poser sehari Sha..." Apekah?!

Funyalah menggelupur external hard disk aku rosak. Dan asalnya jatuh...memang gonjenglah!

Dan aku tak bleh buat keje, sebab semua kerja2 aku dlm external hard disk tuh. Dan pagi ni, aku beramah mesra dgn folder2 dlm My Computer dan terjumpa gambo yg tak kurang lapuknya...Kira gambor terbarulah ni setelah berbulan x updated. Pembawakan selebritikah. Puihhhh....!!!
Nak bukak pesbook? Jgn harap... Company sgt mementingkan konsentrasi dlm memupuk suasana kerja yang berintigriti. (Pssttt....Intigriti tu apa ya?) Sebab tu kawan2 aku mengutuk aku yg hanya ber'updated status dihp kokak aku ni. Cinabeng lu org....!!


Aku sangapp...
Sekiannnn!

4 comments:

sw33tdarling said...

banyaknya sebab... :) hehehe

aznitaz said...

tetiba teringat line farid kamil lam citer aku masih dara..aku sangap tuttt..hehehe. cmon yan..kembalikan mood anda berbloging hehehe..len kali beli xternal anti shock..jatuh 43 x pon xde hal..

Jaja Khaleyza said...

nasib dah ok kak! banayk artwork dlm tuh kan!

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. blog menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com