Wednesday, January 26, 2011

Bumblebee...Saya pun ado!

Aiyakkk..... !!!!!!!


He...he.... ingat kamu jer ado?


Kiter owang pun ado jugek lah....


Ini Bumblebee saya lo!


Jom...kita bawak balik
Ha'ah...dpt pegang pun dah syukur...


Jutawan Muda...Blup!
kui..kui..kui...



Darwisy memang feminat fanatik "Bumbleblee". Dari botol air, beg sekolah, stationary sampailah ke spenders... semua "Bumblebee" boleh?. What everlah nak... asal yg termampu, kami turutkan. Kadang2 terase gak mcm kami lebihkan anak...tapi aku percaya semua parents pun lemah longlai & lembut hati kalau si anak merayu2 nak apa yg dia minat. Tapi berpada2.... asal jgn memudaratkan anak pula ya ? Tapi bab kereta memang aku tak bleh lawan sebab mendapat sokongan penuh dr En. Husband yg punya minat yg sama. Haiyaaaa..........

6 comments:

SUZIE APAI said...

woooo...cun! tak bley naik ke keta tuh? sonot si hero tu bergambo!! tp dah gemuk badan nya...dia mkn byk heh?? dah bley dpt adik tu yan...dh besor benar...hikss

YanDarwisy said...

Suzie: Erm...memanglah nak pregnant balik, tapi still blum ader rezeki lo...:(

chugie said...

bestnye posing depan keta kuning tu..

black_canary said...

Nak lawan Jejai ke?....Jejai punya kereta tu pun duit org Perak punya jugak...kira-kira aku ada syerlah sikit....dptlah serpih cat kuning tu...hehehe

Lovely Bella said...

waaaaauu! cun!! huhuh minat gaks!!

~amalina~ said...

kak yan! series smart ketaa tu!! darwisy pun semakin smart...hehehe