Tuesday, January 25, 2011

Annual Dinner 2010

Hotel Istana, KL


With My Bodyguard's


Model Kejung's


Tema Glam. Tapi dan tua2 ni...
pakaian kenalah menjolok mata & sesuei dgn usia


Lup..lup kejab lo.

Nak upload, tak sempat2...Tapi consider bulehlah kan? Ending 2010 yg lepas, attend to Annual Dinner 2010 @ Istana Hotel. Company provide lo... tema GLAMOROUS "Glam ker" sok'alannya? Aku simple mimple jer...asal ado cik Yah. Ni pun main sauk jer... Dan baru this year En. Husband follow cause sblm ni dia terikat dgn keje. Lagi pun dgn en. Husband, selamat pergi dan balik... yer tak? Memang seronok tgk masing-masing memperagakan badan dgn pakaian yg "Gam". Macam- pesenlah... Dasyat !!! Pd yg muda mudi, time nilah nak mencari cinta sejati...mana tau ?



6 comments:

DYLA said...

cun yan.. glam habis.... ala yan sikitnya gamboo.. nak banyak lagi.. hehe

YanDarwisy said...

Dyla : Alamak... baju ni pun muat2 jer Dyla. Sempit2 dah ni ha. Seganlah fullak nak letak gambo byk...:P

SUZIE APAI said...

warghhh...dah gaya artis dah aku nengok ko....mantop kebabommmm

terbaekkk..tingin gak nk bergaya mcm tu....

PuteriKureKure said...

cantekla yan! sukaaaa!

YanDarwisy said...

Suzie Apai : Kebabooommmm lah sgt ko. Aku rase aku jer yg paling sesempoi-sempoi umat mlm tu. Yg lain mengerlip2 batu sarat atas bawah :P

Puteri Kura-Kura : Alamak...puji melangit nih. Mcm2 tau2 jer kiter nak kuar bonus bulan depan.. Ngeh...Ngeh...Ngeh...

gee ryder said...

yan, kak g duk tunggu2 gambo dinner yan. tak perasan entry ni dh lama hehe..

yan, glam la tu yan..cantik..
ntah yan, sket sgt gambonye hehe...jemek pun melaram gak yer