Wednesday, June 24, 2009

Aku punya kamu....

Aku punya kamu....


Skrg ni mcm biase, bila after office hours jer bila aku x der table talk@ appoitment, aku akan turun track kat Stadium Kota Raja utk jogging. Hampir 2 minggu aku jongging at least 3 X seminggu. Aku bukan beriya2 nak turunkan berat badan, tapi aku nak kecikkan apa2 yg aku rase patut. So, memandangkan kasut jongging aku dah jahanam since aku main tarik tali & netball company, aku pun blilah kasut jongging baru yg giler ringgan....kire kalau jogging 4-5 round kire speed tu ada lagilah....


Memula nak start jogging giler azab sakit2 badan. Tapi dek member office aku Noein bg semangat...aku jadi lebih selesa dan ader stamina. Tak rugi jogging...yg penting kite nak buat. Kawal makan tanpa buat apa2 memang turun, tapi sekejab jer. Cause berat badan kita akan jadi yo-yo @ pun iyok iyok oooo! Chow........
*Kak Nita, jommm arrr kita jogging. Sure akak kecut ginjal tgk Noein buat lawak kering atas track. Giler lawakk siuttt!




6 comments:

p-na mama oja said...

turuk trek tu.. kat stadium la... ala atlet pro beb... giler arr...
tp mmg bagus ko wat xtvt camtu... keep it up!! go go chaiyok!!

aku nie dh lama x bersukan...lemak dh makin bersuka ria nie..huhuh

~bila aku nak jd rajin bersukan nie?? huhuh

~jom aarr lepak2 pakli ke mana2 ke...

♥ z.A.8.d.A ♠ said...

akak bile na send gmbo?hihhii

SUZIE APAI said...

hiks...jogging sambil berlawak bleh m'gumukkan...awas!!!

gigih ko yer nyah...aper2 pun aku sokong....aku cabar ko jogging sampai lunyai itu kasut dlm masa sebulan..bulissss?????? hahhaha

CuTeMiUt78 said...

wah... bagus la ko yan.. nak turun kan apa2 yg patut ya.. terus kan k..

gee ryder said...

konpem kurus la yan pasni..

mesti jumpa nti kak g pun dh xkenal yan hehe

JM said...

hoh..mcm name blog sy lak n3 akak nih...
ecewahhh rajin nye joging kak...

sy je maleh nk berjog2 nih.. lps lari mesti rase lapor je nnt...ekeke