Wednesday, June 10, 2009

Something for Father's Day


Aper aku nak bg sempena Father's Day utk My Big Bos ni?
Last year aku bg jerssey MU...Boleh tahan jugak nilainya.
Korek tabung aku beb! Tabung gajah plak tu.
So this year aku x decide lagi nak bg apa....?

*Jgn ader yg memandai nak suruh aku masak yg special2.
Bab masak-memasak aku memang jahil lagi naif....

Korang bg apa erk?...Bleh kongsi?

8 comments:

SUZIE APAI said...

setiap kali fathers day, aku mesti hilang ingatan jap...tp tiap kali mothers day, duaploh kali aku ingtkan laki aku..hahahha

gee ryder said...

kak g lgsg xingt bile fathers day ni hehe..

tnye jer ape dia nak hehe

YanDarwisy said...

Suzie Apai: Betoll lah tu. Aku suko nak mengihgatkan sebanyak 10X sebelum tima hari ibu. Time fathers day, aku buat2 pitam & gastrik. Bulehhh?

kak G: kalau tanya dia, merepek lah pulak yg dia mintak. Udah! blanjer kat Big Brother sudah!

black_canary said...

yan..kamu tentu tahu apa yg dia minat...so kamu listkan dulu (siap dgn harganya)..lepas tu..pilih yg TERmurah punya...tak payah korek tabung lagi...tapi kalau yg TERmurah pun berharga libu liban...kau ambiklah pendekatan si suzie tu...buat2 ilang ingatan...

JM said...

bagi je la perfume kak yan oii... tak pon bagi suar boxer ke... baru nampak sexcy..hikshiks... ahahah

nasazfrog... said...

yan rindu seh aku kat ko,,, ohhh hari bapa berapa hari sebenarnya ni?? ala terpulang kat ko nak bagi ape sebenarnya,, biasanya bagi benda yang dia minat,, ha aku ada barang baik,, nanti aku sms ko,,,hihiihihi.... :)

FIESYAH said...

senang bagi kek je..tu lah benda last klu x tau nak bg pe...

nasazfrog... said...

KO PEGI MANA? LAME NYE BERCUTI... MENCIK TAU... UPDATE LA BEB