Wednesday, May 27, 2009

Tensen Kah ?




Muka tensen balik keja....Lapo + Penat !
Semua ader....
X sabar nak jadi bos & kuli pd diri sendiri!



Mcm nilah rutin harian aku di hari bekerja. Punch card kul 8.15am (iyer ker...?)Balik kul 5.45pm.Yg aku pelik, time balik nak puch card elok mengilai siap korang kemain suka nak balik. Cam murid Tadika Al-Bam Bam Kajang! Cuba kalau time pagi nak puch masuk, korang suke mcm tu. Harammm! Ni tak! Semua buat muka cam kene pakse keje sampai besok pagi. Ketat gilakkk muka.... Time lunch pun mcm tu jugak. Gelak ketawa mcm esok nak Raya. Meriahhh dol! Cuba balik dr lunch. Dan, time tulah segala keluh kesah meniti di bibir manis. Mengantuklah, sakit perutlah..... Tapi skrg ader satu budak pompuan baru keja sebulan, tapi kepala hotak dia sgt ratu lawak dan menyebabkan aku ketawa sampai menangis2....

*Jaja, ko ingat tak smlm time lepas jogging, Ain buat acting Mak Uda kene tarik dgn baby suruh masuk tido.... time tu Mak Uda tgh siang ikan bilis. Cam haram aku nak tergolek2 ketawa sampai x kuar suara... Gilerlah Ain! Ko memang bleh lawan Nabil!

11 comments:

DYLA said...

yan,
lawa je muka. takde muka tensen pun . hehe

gee ryder said...

kalo camtu, cecepatla angkat kaki yan..tgu pe lg heheh

FIESYAH said...

muke ok je...kin badan letih kut penat keje...

YanDarwisy said...

Dyla: tensen dlh hati...ukhh..uhk..uhk...!

kak G: yahooo...yan akan ushakan!

fiesyah: samalah kita. ni yg kene pi spa Q ni. baru hilang penat.. auwww!

Wife to Firdaus Ghazali said...

tantiknya dia...

CuTeMiUt78 said...

salam yan, lama tak jengah sini..jom vote mirul utk contest toddlers supermodel

SUZIE APAI said...

btul la tu...mcm2 ragam org bekerja ni kan..

klako...

p-na mama oja said...

suruh arr member ko tu masuk raja lwk nnti.. sure lepas nie dpt cekau bintang paling forfuler..

~yan, terjah blog aku amik arward + tag skali okies~ chow!!

Afeeq said...

kak yan punch masuk pukul 8.30am kn...eleh...haha...

aznitaz said...

ye yan..aku setuju sesungguhnya si noein tu mmg gila la beb..asik wat aku nk tekencing dlm suar LOL..hehee
ditambah ngan si jaja wat kita gelak jer kan??
cepat angkat kaki yan smbil nyanyi lagu dangdut tu..ewahh 2x..lupa daa saper nyanyi..

watie said...

salam ziarah :)