Sunday, May 10, 2009

At list something....




Salam....

Aku dah lama sgt x update blog ni. Dan dah masuk 5 hari jugak aku x kerja. Aku demam tanpa punca. Boleh? Ni pun aku gagahkan kotak fikiran aku utk menulis sesuatu. At list something.

Happy Mother Day utk mak aku. Rokiah Simin. Thanxs mak! Dan utk mak mertua aku Khalijah Kasim.

Aku masih letih dan badan x berapa sihat lagi... Esok kene keja. Adoi...mata ni asyik nak terlelap jer....Tekak plak terasa perit. Aku masih x der feel nak ke pejabat!



10 comments:

T.u.Y.a said...

hepi mothers day utk kak Yan..
skang mmg musim demam kak..
g doc dah ke?get well soon..
senyum2 selalu walaupun demam ye..

fuadnis said...

hepi mother's day yan..ko demam ade isi tak??..

RaFFLeSiA MeRaH said...

pun nak komen yan x sihat tu cam tanda ade isi ajokkkk...hehehehe, apepun slmt hari ibu wat ibu darwisy ni.....

DYLA said...

yan,
demam ada makna ke yan?

selamat hari ibu jugak utk yan...

SUZIE APAI said...

lorrr...demam ader isik kah!?

take your rest

Wife to Firdaus Ghazali said...

aar la kak...ada isi kotttt...x check??

gee ryder said...

yan demam utk terus tak bg pgi ofis kot hehehe...
hepi mothers day 2u2

nadxoxo said...

semoga cepat sehat ye :)

YanDarwisy said...

Tuya: Hepi Mother's Day too...Yelah kan. Skrg darwisy plak mcm suam2 kuku..Demam bermusim kot

Fuadnis: Isi aper
kebendanyer... tarakkk!

Rafflesia Merah...Thankx kak.Utk akak juga!

Dyla: Maner ader Dyla. Blum ader rejeki..

Suzie Apai: Isikah..isi kandungankah maksudmu? Idak le gamaknyer...

Azie Firdaus: Ingatkan itu jugak, tapi x derlah Azie

Kak G: Yelah kan...Selamat hari ibu juga!

Nadxoxo: Alamak...thankx byk2!

misz seniey.. said...

sangat sian...jgn lupe makan ubat erkkk...