Friday, April 24, 2009

Thanxs pd semua....!

Thanxs bebanyak korang.....
Tgk Kamelia, geram aku tgk!
Aqeel, Auntie Yan x kira nak pinjam rambut jugak!

Aku jeles tul dgn 2 mama vouge ni. Kamu sgt slim o.k!!!!!!!


Pina, ko memang cute. Alahai....Reza tomey!


Tgk Oja...sgt soka tu!


Thanxs le benyak pd semua yg dtg ke Majlis Hari Jadi Darwisy yg ke-3. Pd yg lain ampun byk2, aku x buat besar-besaran mana. Kecil-kecilan jer... Alhamdulillah, ader rezeki lebih, sambut Besday Darwisy thn ni. Dia pun dah reti dan sgt suka....
Auntie Dyla & Auntie Atie...thanx for the 'hadiah'...walaupun x best jugak x dpt tgk Inas & Irsyad.

So Pina, aku curik photomu ini di Blog ko. Aku sgt kagum o.k dgn finishing photo ni. Sgt2 cantik.Gambar dr kamera aku akan aku upload nanti. Tungggu......


11 comments:

nadxoxo said...

kak yan tak gemuk ponnn.. cun lagi ehehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

waa...rambut baru ker yan? sempena besday darwisy? hehehe...

gee ryder said...

yan, layout yan ni cantik tp dia mengaburi gambar la hehe..
anyway thanx sbb jemput aritu..
darwisy suka x toy yg xseberapa tu?

YanDarwisy said...

Nadxoxo: Akak dah sorok baikk punya...maner bleh tunjuk o.k

Rafflesia Merah: Dah lama Yan potong kak. Senang nak jaga. Cepat ngimas!

Kak G: Dia suka bukan main. Siap main cikgu2 buat nulis tu...nanti Yan adjustkan blog ni. Thanxs for your komen!

suw said...

Hepi g'day darwisy..:p

T.u.Y.a said...

kak Yan..ingat salah masuk umah tadi..kuar balik..nak confirm iye ke x..hehehh..hepi bestday utk Darwisy..

nasazfrog... said...

beb aku tak nampak pun kek besdaynye,,, nak gak tiup lilin,,, hehehe sweet ko rambut pendek tapi aku tak berani nak potong rambut camtuh sbbb mmg dari dulu suke berambut pjg... aku potong nanti nampak cam sgt comel n sgt tembam ok.... :)

haslina said...

belated birthday untuk Darwisy....

CuTeMiUt78 said...

oh besday darwisy ya.. selamat ulang thn yg ke 3 utk darwisy ya.. ko pun nampak cute je

SUZIE APAI said...

ai..umur darwisy dah bertambah..

bila mau tambah sorgz lagik

هدايه يسٓ / Hidayah Yassin said...

hi kakak...sihat? sibuk keje ke? nak tanya ni, kalau nak mintak buat logo...akak charge berapa ek?