Monday, April 20, 2009

Aku rindu kamu....


Teka, mana aku? Barisan no:4 kanan sekali
Yg pakai baju hitam tudung krim...
Lawak wei aku dolo2... Ni last class rasanyer. Thn 2003.
Muka pun suci lagi... Uwekkkk!!!
Graphic Dept 1999-2003 Mara University of Technology Shah Alam...
Dah hampir 5 thn aku tinggalkan school. Rindu beb dgn kamu semua...
Aperpun korang memang best!

Aida, sama ada ko baca blog aku time2 ko tgh berpantang ni, ko ingat tak kita selalu dtg lambat time kelas Prof Muliady...
Dah lah lambat, dok belakang pulak.... memekak lagi satu hal!
Ikutkan lecturer nak humban kiter sekerluarga….

Lilly ko dah tahu mengantuk tersengguk...jgnlah dok betul2 depan batang hidung Prof.
Buruk dol! Aku jugak yg terpaksa mengaku kawan pasal aku dok tepi ko!

Kak Z, ko tak habis2 dgn Amy Mastura ko.
Sanggup pi Astro nak tgk Amy Mastura.
Kelas Pn. Siti pandai plak ko nak skip!

Noreen...aku ingat cinta ko dgn budak Dikir Rambung tu x pernah pudar.
Udah2lah tu, anak aku nak masuk 3 thn dah ni. Carik ler lain...

Ina...ko lembut x bertempat. Prof. Mazlan hampir2 nak minang ko!

Tapi satu bab yg aku x bleh lupa...
Semua kene ingat No Kad kawan2...bukan apa
Senang nak tulis attendent!
Jahatttt.....nasib aku menjadi skrg ni!


12 comments:

SuFy said...

waa..akak ni cntik larr..hee, sweet jek, betol..x tipu...

o yep, feel free visit sy punyer blog yg satu lg k...tq..

aznitaz said...

wah dah tukar layout..cantik. tang hafal no kad tu sama. hehehe
bukan takat no, sign pun kena igt :P

CuTeMiUt78 said...

eh.. cam kenal je foyer tu.. terkenang zaman aku dulu.. bergambar ramai2 kat situ.. kita berbeza thn la yarn.. aku grade thn 2000..

YanDarwisy said...

Sufy: Alahai Sufy. Akak blum gaji lah.. Ni nak mintak blanjer ni.

Kak Nita: tau x per..akak, asal ponteng. LC carikkk

Cutemiute78: Apesal aku x nampak ko. Ko amik course apa hah?

gee ryder said...

cantik layout baru yan..
smgt baru ke ni?
tul tu k.g pun mesti nk tlg ingt no matrik kekwn

SUZIE APAI said...

btul la yan....ingat zaman study dulu rasa mcm syorgaa...

best wooo.....rasa mcm nk ulang 70kali kan? tapi aper bley buat umur makin lanjut..sedor2 diri la kan..

nadxoxo said...

wahh mengenang kisah lalu ~~ :)

YanDarwisy said...

Kak G: Ala Kak G, bosan pulak rasanya. Sesekali nak jugak tukar angin. Thanxs....

Suzie Apai: Alamak...yerlah kan? Sedar2 dah masuk 5 thn meninggalkan alam siswi.

Nadxoxo: Aisyehhh.. rindu beb!

haslina said...

whuaaa..tak nak ulang zaman Uni dulu pung...kepayahan masa layan study di UTM skudai dulu bukan satu kenangan indah pun...heheheh...

layout baru...biruuuu tu..

IeDa said...

semekommmmmmmm..ada tag..gi ambik yer...rajin2kan diri dan selamat membuat..

RaFFLeSiA MeRaH said...

cantik layout, biasalah tu...dah lame tinggalkan alam remaja, sesekali teringat tu mesti la rindu.....

CuTeMiUt78 said...

masa tu ko thn brapa.. aku kat situ thn 1996-2000 aku ambil course textile..