Friday, April 10, 2009

Akan Aku.....


Salam Jumaat...
Hari ni aku sgt soka. Sebab? Jumaat...
Dr tadika sampai skrg aku suka hari Jumaat....
Dah..jgn nak buat2 bingung.
Korang pun suka hari Jumaat bukan?

Lately ni aku biz part time aku. Opppsss bukan waktu bekerja ok.
Mintak Maap. Aku buat lepas waktu bekerja.
Alhamdulillah...Syukur aku pd rezeki Allah.
Cuma kita perlu kuat dan usaha ke arah kesempurnaan.
Berdoa dan sentiasa memohon dan meletakkan kita serendah2 hamba disisiNya.
Ko tak usaha dan x tahan ujian tapi nak mewah, aper cer?

Aku bg masa kat diri aku hujung tahun ni.
Masuk 30 thn, aku nak hantar anak sekolah, satelkan kerja2 umah,Sesekali buat table talk, submit form, tgk wayang tgh2 org bekerja.
Main bowling...Perghhhhh!
Cukup bulan cashkan cek. Apakah....?

Aku tau Kak G akan menikmati saat2 ini...
Tul kata Kak G...benda ni kena yakin!
Bukan utk org lain, tapi utk KITA!



4 comments:

gee ryder said...

tul tu yan,mende ni kita kna yakin n konsisten...jgn lompat sna lompat sini..kena set target..
k.g doakn yan bjya dlm biz yan..
biz pe pun memula besela mesti skt sket tp lma2 kita akn npk hasil dia..
nt kita leh tgk wyg sesama..msa tu kita 2org je dlm pgung hehe

haslina said...

wah ada side business...apa-apa hal usaha tangga kejayaan..semoga berjaya ye Yan.

CuTeMiUt78 said...

yup betul tu yan.. so kena la yakinkan diri...mesti blh

MrsWebmaster said...

Mmang sungguh ketat muka tu yan.. har har.. selamat mengembangkan bisnes yek. murah rezeki.. amin..