Monday, April 13, 2009

Sudah mula


Gambar ni aku amik time kat office.
Bukan kat umah.Sajer, tak kan nak amik gambar pun IT nak buat muka ketat kot..Agak2lah!
Aku x pakai hp @ carema digital ko kan?
Aper kesah?!
Hari ni aku bersiaran dr umah....Sgt soka!
Tak payah lagi aku nak gunakan harta yg bukan aku punya.
Yelah..yelah..aku sedar!

Aku dah bleh berjaringan lebar dr umah mak aku.
Per..per....aku hadap sgt internet kat ****.
So aku dah ngantuk, nak tido.
Chow...!

10 comments:

T.u.Y.a said...

sangat2 bermula la kak Yan..per?per?
hehehehhh

JM said...

nk tdo dah ke kak
baru nk ajak gosip best nih
ekekek

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. gitu ke..

DYLA said...

yan,
sori tak dpt dtg besday darwisy. last minit tak jadik gi, bos bisul kat lutut smpai demam2.

nnti tuntut adiah darwisy yg mmg dyla dah blikan kat afiq k. mggu ni dia keje mlm balik pagi. so mggu depan rasenya baru dia dpt pass kat yan.

RaFFLeSiA MeRaH said...

:D slmt berintenet secara langsung.....

nadxoxo said...

garangnye org kampeni tu ehehe selamat menikmati jaringan lebar di rumah :D

SUZIE APAI said...

hah...jemput layan tenet smpi lebammm yan oiii

tertarik ngan n3 'akan aku...'

apakah...?

aznitaz said...

yan di mana ko yan..akak n jaja tunggu nak chat ni..hehehe add la kitorang kt FB

p-na mama oja said...

wah, sudah maju..keke.. ko pakai broadband ke line?
aku pakai celcom.. kemana jua aku heret, yg penting kt kg pun bole blogging...

WanAyu said...

Hahaha..same la ko gn aku skg ni yan..bezanyek ko kje aku ni tak kje b`intenet b`jalur lebar mkin lebar la msing2..b`tenet2 jk aku kt umah..ape lgik aku nk buat??ado aku kesahhh!!

wei aku bru jmpe blog ko ni sejak aku pndh dok Klg aku carik kwn2 lame ko salah sorg yg aku jmpe..hehehe..zman cyber ni tak de la cm zman kte skolah dlu..skg hp ade,email ade yg best tu blog pn ade..kesh..kesh..kesh..tp aku punye blog kt cni tak wat lg arr..aku snd email kt ko jk la