Wednesday, April 8, 2009

Entah!






Muka kak Nita & Jaja sgt bahagia bukan? Jaja ni adalah satu budak pompuan yg sgt byk idea nak buat lawak kering. Ader jer lawak cikun yg dia nak jaja kat aku. Kengkadang terubat jugak hati aku dgn budak ni. Dan muka aku sgtlah stressnya.
Lately ni aku kureng skit nak masuk blog, sebab ader satu mahkluk yg sah2 kayu api neraka akan buat muka ketat depan aku. Tak payahlah aku bg tau sapa. Kak Nita, kita kasi satel sama dia! Sapa2 yg sekapal dgn aku kat sini bleh tau sapa. Kita tolak masuk gaung!
Oh ya! (Lama aku x guna ayat ni, dialog kat citer Gila2 Remaja, keji!) Aku dah ader pemenang utk kuiz lorat dlm entry aku yg lepas. Aku dah dpt pun pemenangnya. Tapi kat sini aku dgn rasa rendah dirinya dan ikhlasnya, aku nak bg jugak kepada peserta2 yg sudi yg meluangkan masa dgn peraduan teka dan menang yg objektif utamanya adalah utk mengenali rakan2 blogger yg baru. Cheeewahhh...! Poyo..poyo...!
Nanti korang2 tinggalkan address kat email aku ni yangraphix23@yahoo.com
Aku nak sambung kija....
Chow! Jumpa lagi. Renung2kan dan selamat beramal!

5 comments:

gee ryder said...

yan mmg nmpk stress la gambo tu..k.nita pn sama ..kecuali jaja hehe
sape kayu api neraka tu yan? n sape pemenang kuiz yan tu?
byk nor teka teki yg menghantui diriku ini...kang aku lak stress kang hahaha

nadxoxo said...

haaa apdet pun~ ehehe lama menyepi?

sy pun leh dpt adiah ke? :D

JM said...

alaa..terlepas lak nk menjawab soklan tu..ekekeke

arap2 kak yan jgn la ilang lg dr dunia blog ni lame2 ye.. mueheh

RaFFLeSiA MeRaH said...

akak pun x ingat jwb ke tak soklan ari tu...hehehehe....hasrat ati, nak gak adiah tuuu.....(muka merah tanda maluuuu....)

CuTeMiUt78 said...

wah.. bagus ni.. ada hadiah.. ooppss cepat je bila ckp ada hadiah ya.. heh..heh..heh.. ok yan nnti aku emailkan alamat aku k. Jgn lupa daku.. walaupun tak menang.. apa salahnya kita bertukar2 alamat kan.. utk mengeratkan persahabatan.. heh..heh..takmo streess yo