Wednesday, June 24, 2009

Our Father's Day Special

Pakai baju serupa. Teringat balik time bercenta.
Cam mana warna kulit kami, cam tulah karekter kami.
kami sgt2 x serupa...tapi kami selesa!

Buah hati hamba!


So..nilah Father's Day Present. Kasut Jogging!
Memula nak dumbel...hu..hu..hu...!

Yg ni, dia plak yg soka. Mcm dia yg jadik bapak.
Tapi x der dia, bukanlah "ayah" utk laki aku.

This My Big Boss...buat2 garang
Blah lah....Ggggggggrrrrrr.....!


Dia ni org yg paling sibuk kat Kenny Rodgers.
Ibarat cam apak dia punya kedailah kata!


Yg ni plak muka org kene paksa belanja....
Senyum dlm paksa!


Cadangnya nak blikan Hubby aku ni hah.....

Lain kali jerlah yer...bior teman aje yg mengendeng dulu.Kome tgk jer....



Last Saturday, aku sambut Father's Day kat OU, Damansara...
Just bawak Darwisy round2 n blanjer Our Big Bos makan!
Dah lamer jugak we all tak kuar celebrate apa2 big day.
Maklumlah weekday aku sibuk keja, Weekend aku sibuk dgn biz.
So kali ni nak spend masa dgn familylah pulak.
So nak citer pasal Bapa, aku plak yg sedih.
Cause aku dah tak der abah..
Hanya Doa & Al-fatihah mengiringi perjalan Abah kat sana.
Miss u Abah.....Amin!


5 comments:

FIESYAH said...

memang sesuai 1 family pki baju same...kiut je...

nadxoxo said...

geng merah nampaknya ;)

MaMa aYiN_FaSHa said...

hot family...kekekek..merah2 semua..ni majlis sape sebenarnya nih???hehehh..

YanDarwisy said...

Fiesyah: Alahai...kamu ni. Maluahhhh!

Nadxoxo: Ni namanya geng merah, merah si tompok epal.

Mama Ayin Fasha: Alamak...yelah! saper sebenarnya yg nak dirai ni?!
nyehhh..nyeh..nyeh....!

p-na mama oja said...

cunnya baju korang... memang meletop... aku suka merah wehh... jeles2...

~ko nampak lg gebu beb pakai merah.. mmg sesuai...