Wednesday, September 22, 2010

I will back soon...Da!


Salam utk semua. Dikesempatan ni, Yan nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin. Maaf byk2 cause tak sempat nak upload gambar2 sepanjang berhari raya. Gambar save kat laptop lupa nak transfer kat external hard disk. Kat umah tak sempat2 nak terjah blog sendiri. Masih sibuk berayakah? Taklah...cuma balik dr bercuti panjang byk keja nak kene setel. Insyallah, dlm mase terdekat akan diushakan. Cuma nak bg tau.
"Rindu kat rakan2 blog! I will back soon...Da!"




7 comments:

FIESYAH said...

selamat hari raya

Hamizah said...

mesti bz lama bercuti,kan..
selamat bekerja semula..

~~Ciklinn~~ said...

selmat hari raya

chugie said...

Alahai, bz ek.. lame beraya kan, kerja pun banyak tertunggak!

please update story raya cepat2 k yan!

SUZIE APAI said...

sakan kad raya ko yer....maner citer raya??????

oneyani said...

wah bercuti kat mane tu...kasi update sket ye

YanDarwisy said...

Fiesyah : Thanxs..kamu juga!

Hamizah: Samalah kita..lamer bercuti nilah padahnya.

Ciklinn: Thanxs...selamat hari raya juga.

Chugie: Biaselah...meja pun sana sini memo

Suzie Apai: ha..ha..ha... tungguuu.
nanti akau akan terjah laptop aku ye. Ko jgn muntah tau.."gambor rayer yg dah basi" tajuknya.

Oneyani: musti...musti...he!