Tuesday, September 28, 2010

Weeding Week !

Zid, hang kene ambik berkat..

Berangan duta butik...
Kah..kah..kah...!

Sapa yg pengantin ni sebenarnya?

Makan memang marveles & rojak sgt sedap
Seri & Morgan
Si tembam bulat mencelah ditengah2!

Sweet!

Banner yg siap pakej dgn weeding card

Weeding Card Seri


After raya ni memang byk undangan Open House. Tak kurang juga yg joint 2 events "weeding & open house". Kira memang jahanam sungguhlah planning nak berdiet bulan ni. Org yg mcm aku ni, lagilah malas nak jaga badan. Bedal jerlah selagi x menjejaskan kesihatan. So weeding pertama utk bulan Syawal ni adalah opismate aku Seri, yg mana salah sorang customer weeding card aku. Decoration'nya cantik cause dia choose hitam & silver. So for Seri Selamat Pengantin Baru... Ader lagi 4 weeding sedang menanti di penghujung raya ini. Pakat2 kawin berjemaah dorang ni.

8 comments:

chugie said...

Wah.. meriah u all ye.. cam best je tengok yan ngn kengkawan yang happening tu.

Pengantin ngan resepsi hitamnye, 1st time tengok.. cantik gak!

mamalieyna said...

kelainan betul...pengantin in black! sweet jer kan...

nieda said...

cantiklah baju pengantin colour hitam..lain dari yg lain..banner dan wedding card pun menarik

CuTeMiUt78 said...

wah.. weeding raya erk.. cantik la warna tema dia...

YanDarwisy said...

Chugie: Bebudak tu memang kecoh! Sampai ribut khemah dibuatnya. Hitam tu menawan...

mamalieyna: Tu lah..rase nak patah balik time kawin dulu. Merepek!

Nieda: Haruslah ikut tema, kalau tak cacatlah majlis customer, he!

Cutemiut78: First time gak aku tgk colour ni beb..layannnn...

mamaaerish@eb said...

cantek la tema itam eh?... i lioke... ;p

Zura said...

sweetnye tema drg yan...white + grey..

CuTeMiUt78 said...

Salam tuan umah... senyap je.. bz erk