Saturday, October 9, 2010

Ini dia....

Salam semua. ..!Dah lamer sebenarnya nak merepair blog yg hampir masuk 3 tahun ni. Nak buat make over tak sempat2 dan sibuk (bunyik cam president papita bukan? layankan...) Tapi pilihan kali ni berwatakkan seorang ibu muda (yg nak muntah, silakan...) yg berkisar tentang kehidupan dan persekitaran sekeliling. Uishhh.....sgt poyo penjelasannya bukan? Taklah...aku bukan seorang yg suka bertukar2 (sekali lagi unsur setia cuba ditonjoklan disitu) Cuma sesekali mahu juga bertukar mood & citarasa agar seiring dgn zaman. Poyo..poyo..
So, aku sgt mengalu-alukan sebarang komen @ cadangan yg membina untuk aku terus menjadikan 'belogsepot' (sedikit kejawaan) sbg penghubung ikatan persahabatan antara beloggers yg lain...


Salam sayang...
yandarwisy.blogspot.com

12 comments:

JM said...

memule masuk blog ni mau igt kak yan baru umur 14 tahun..tahun depan nk masok PMR..ekeke tp siyes mmg cantek la blog baru ni..cam suciiiii je..ekekeke

YanDarwisy said...

JM: Ya Allah...jgn la perli2 akak yg selalu tak mengaku umur ni dik. Anyway...sayang ko! so please send me your full address untuk akak mengepos cenderamata pd komen bloggers yg terawal... yangraphix23@yahoo.com. Jgn tidak2...peti ais berkuasa kuda menanti anda!

TuYa said...

wahhhhhhh..kalerfull la Yan..
cantik..suka!!!!
nape Tuya x tau ade hadiah utk 1st pengomen..ishhhhh..kalau x,lom sempat ko publish,Tuya dah komen dulu..ekekekke..

YanDarwisy said...

Tuya: jgn la mcm tu...kiter bg jugek tau. nanti sent address ek kat yangraphix23@yahoo.com. thanx ya!

chugie said...

cantik.. suke ngan new look ni!

aznitaz said...

tanteekkk..i loikeee..muda remaja giteww..apsal akk punya link dah xde beb?? berani kamu yerr..babab kang ggrrr

oneyani said...

hamboi hamboi sangat berbza..cantek..ade kelas !ahaha

nieda said...

cantik..nmpk fresh je

YanDarwisy said...

Chugie: He..he..he..macih! macih

Kak Nits: Remajer kew...?Opppss....wokey kak. nanti yan letak k. Terlupa...tapi yan selalu jenguk blog akak ok

Oneyani: Alahai...biase2 jer. Blog tak makan usia namanya. Ha..ha..ha..

Nieda: x lah nampak bosan sgt kan..kan..kan.. anyway thanxs.

black_canary said...

mula mula aku ingat kawan aku ni terencat ke...tapi bila difikirkan..ia adalah satu SENI dan susah org nak menilaikan...so aku terima lah keterencatan kau yan...

JM said...

yey yey ...ahahahah...sat g ai email add...tak malu nye sayeee...ahahaha

YanDarwisy said...

BC : Hang ni kan bg lah aku semangat. (Ececehhhh....garangkah aku?) Anyway ko memang tau aku ni otak seni bertubi-tubi kan..kan..kan...? Thanxs for your extreme komen. He!

JM: Tak kira, jgn tidak2...email tau. Email sekali kat sini. yan@duopharma.com.my. Hadiah akak dah bli ni kat kedai beskal! Mahalll tu (sajer nak kasik suprise)