Monday, October 18, 2010

Are you sleeping...?

Org kuat IT, Ana Conda's


Cheh...menyahut seruan kerajaan
Mari Membaca


Sgt bising ok, kamu semua... !


sebab...aku nak tido!



Muke kenyang..tido! Arggghhhh....!




Hari ni semua x kuar lunch, sebab aku tak kuar.

Soalannya...besar sgtkah pengaruh aku?

Sebab aku yg paling matured (tua) dikalangan kamu semua. Cause time ni aku paksekan diri mengganti pose. So aku feeling2 tido sebab sgt mengantuk cam mlm tadi part time RELA berjaga mlm. Bebudak ni pun malas nak kuar lunch sebab "kakak" ini x follow. So dorang plak yg memekak tatkala aku lena diulit mimpi. (Mimpi pun x habis, kejab sgt...). Kat sini we all terpakse kuar kalau lunch time. Cause cafe blum masuk tander lagi. So selagi x open cafe tu, selagi tulah lunch kene kuar. Pd yg dah tapau siap2 tu, oklah. Tu yg selalu blurr jer setiap kali nak kuar lunch. Dah x tau nak makan kat mana... Kalau sesekali tersesat ke Jusco Bkt Tinggi, tu yg ter'masuk office kul 2.30ptg. Kantoi.....



14 comments:

MyzlolSoh said...

tak ada lah kuat mana kan ,setakat nak block internet akak tu boleh jugak lah ,nak ?haha . EEee apa lah ni kan last week punya cerita . tipu tipu dia tipu blogger .

YanDarwisy said...

Ana Conda's : Ha.. ha.. sapa nak percaya cakap ko, Ana Conda's? Pd yg tak tau.. Ana ni begik. Ape kesah akak, ko nak block2 internet akak? Kang bos akak tanyer naper design x siap. akak bg tau "ANA CONDA's BLOCK INTERNET SAYA, PN...!" FADDAN.....

MyzlolSoh said...

begik ? begik akak balik .tak payah lah bercerita dialog dialog bagai akak yan oii . tak nak dengar tak nak dengar ! :p

chugie said...

best jugak ye opis yan ni, cam aman damai je... 1 kepala, senang kalau bekerja kan?

cm kt tpt sy ni, ade busy body yang busuk hati dan suke amik tau hal org, so.. paham2 je lah!

nieda said...

bagus dah ganti pose..kita plak dekat2 nak pose thn depan baru ganti..weeeeee..

FIESYAH said...

syah 1 ari x ganti pose g...dah lah nak ganti 30ari(pantang) heeeheee...nak start tu yg payah...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ok gak ada kuncu2 sekepala.

amboi...tidor nikmat namanya tu..

Marsha~ said...

heheh.. suka entry ni sbb sya pun kepala lanun utk aktiviti makan luar.. kalau sy tak kuar, diorg pun tak kuar......... dah namapun naik keta aku.. :P

Zura said...

besar pengaruh tue yan...tp mmg pun kekdg nk lunch pun dh xth nk lunch kat mana...

mamalieyna said...

ooo Ketua kelas posa eh...yg len pun terpaksa puasa sume..hehe..kuat tu pengaruh tu..hehe..

aznitaz said...

yan..sib baik aku dah resign. kalo x aku gak yg plg tua yer :)
keta aku gak dilenjan beramai2 yer even time tu naik kelisa..apsal opis nmpk len??cerah semacam jer..
psst: ganti poser yg mana tu yan?? yg dulu ker? apsal link blog akk dah takde??

SUZIE APAI said...

pengaruh kuat tu......

YanDarwisy said...

Chugie: Opis kat sini yg busuk hati kite org boikot. Tu pasal kalau yg sorang2 tu kita pulaukan. Dengki hati, x bleh org lebih, pastu kaki kipas. Aderlah sorang 2...tapi memang kiteorg buat x reti jer. Sapa nak kawan...

Nieda: tul tu...kiter pun sama tau. Liat nau

Fiesyah : Ni pose time pregnantkan anak dolo. Giler lama cause sebulan kene ganti. ganti skit2
mana nak habis...fidyah tetap kene byr tu...

Azrina: Tido memang nikmat, tapi sekejap jer dptnyer...hu!

Marsha: ha..ha...tapi itu yg buat seronok tu marsha

Zura: Besar pengaruh? selalu kene buli dgn budak2 tu.

Mamaliena: Bebudak tu pun dlm proses pengecilan badan tu..

kak Nita: Rinduulah kat akak. Akakkan ke ketua kita. Dorang dah susah nak jinak kak dgn yan. yan yg teruk kene buli. Pokemon tul!
Yg letak skrg neh...(dah cuak)

Suzie Apai: Dorang semua kaki buli. Balik2 yan jer yg kene. mentang2 aku tua...

SURIA AMANDA said...

kekadang kak...kalau dah selalu makan sama2 bila sorang xde atau x nak join sure x best..rasa mcm x complete...