Tuesday, October 12, 2010

Weeding again...!

Kad yg ditempah oleh Ein & Shidee


Maizatul Suhadah yg selalu verangan nak jadi pelantin


Noein Perabis kodak...


Tetamu ini sudah lapar...


Ramai tul tetamunya


Bagosss...bagoss! Dok dgn ayah kamu ek.
Ibu perlu baca doa dgn tenang.
"Allahhumma bariq lana fima...."



Tak dpt pelamin, pintu gerbang pun jadilah...
Sebab time aku x der benda ni. Jakun..jakun...


Bersama rakan2 opis yg tumpang glamor


Selamat Pengantin Baru Ein & Shidee


Salam...Alhamdulillah. Berakhirnya bulan Syawal yg penuh kemulian. Duit pun dah habis, jadi kita menabung balik utk raya yg akan datang (Bukan Deepavali, ok) Biaselah lepas raye ramai plak yg nak mengakhiri zaman bujang... 10.10.2010 sure ramai yg pilih tarikh keramat ni utk dijadikan sebahagian dr sejarah hidup. Memang byk jemputan on that day. Cuma x sempat pegi jemputan Syeikh Muzaffar jer. (jemput ker....?!) Datang pun blah malam jer (dtg umah mak mertua tgk live depan TV). So weeding kali ni sekali lagi undangan client kad kawin aku. Kejamlah kalau aku x pegi kan..? Ein's X opismate aku mengakhiri zaman bujangnya. They all pilih hitam & merah utk tema perkahwinan. Mcm2 tema skrg ni. Kalau aku, aku akan pilih "metalic blue sea with green banana leaf". Ha..ha..ha..sure org kata rabun warna yg kronik. Kelainan tak kena tempat...

Aper pun Selamat Pengantin Baru Ein & Shidee. Semoga kekal hingga ke akhir hayat....Amin

7 comments:

nasazfrog... said...

syabas.. layout yang sgt cantik.... camni la...

chugie said...

cantiknye kad die yan..suke plak. tp x de can lah nak ade kad camtu.. :D

nieda said...

cantiknya kad..tema kaler pengantin pun cantik

MyzlolSoh said...

bahasa melayu awak macam failed lah .
velayan ? and pelatin ?
failed and continue be failed . haha

YanDarwisy said...

Ina : Thanxs frend. Tapi cam kindergarden skit. ek

Chugie: he..he.. he...kiter ponn:(

Nieda: mcm2 pengantin skrg ni kan... berani & x berani jer

Ana Malai : Cheh...! Budak kecik. Welcome to my blog.. failed ker? Ini bahase blog lah. awak maner tau!

MyzlolSoh said...
This comment has been removed by the author.
MyzlolSoh said...

yan yahya. bukan ana malai ok ulang ya . yan yahya .