Thursday, July 23, 2009

Kenali Saya-Tag from Kak G

Seorang yg Simple, Friendly, Pendengar setia dan Kaki makan!


Apakah perasaan anda?
Sejak akhir2 ni perasaan saya tak menentu...biarlah.
Saya berdoa semoga Allah sentiasa bersama-sama saya!

Saya nak makan
Tom Yam Kung Secret Receipe dgn Goreng Pisang cicah kicap cili
(Kak G, Yan teringat time kita melantak goreng pisang cicah kicap kat
Menara Tun Razak...biler kita nak pegi?!)

Saya tak suka
Down, blurrr, penat, panas, sengkek!

Impian saya
Memperbaiki kehidupan saya & keluarga dr segi kewangan, kebahagian dan kesejahteraan di dunia & akhirat. Dan teringin sekali berbakti kpd anak2 yatim.

Haiwan yang saya tak suka
Ularrrr...! Geli dan takut ho!

Harapan saya
Saya berdoa agar kehidupan saya sekeluarga dilindungi, dipermudahkan jalan hidup dan sentiasa diberi pertunjuk pd setiap perbuatan & tutur kata yg saya lakukan.

Jika masa boleh berputar
Nak bykkan masa dgn Abah. Tapi kini Abah dah tak ader....

Hp saya
Nokia N Series "N73"
Pemberian Husband sempena Besday & Anniversary last 2 years!

Saya pernah bercinta sebanyak
1kali. Bercinta dr form 3 lo...sampai dah ader anak!
Cikgu2 selalu kutuk kite org. Nak2 lagi ustazah aku.
Nah! Kami dah buktikan.....

Saya suka pada
Kesihatan yg baik
Kewangan yg bijak
Kehidupan yg teratur
Kebahagian yang hakiki.

Kawan2 saya
Yg saya kenal mahupun yg sudah lama lost contact!

Pernah dikhianati? Ya.

Apa yang anda mahu lakukan kepada orang yang khianati?
Memaafkan dan malas nak fikir.
Tapi serius tetap meninggalkan kesan. Biarlah!

8 orang yang anda nak tag:

Ina Nasazfrog
CuteMiut78
Azie Firdaus
Za8da
Nadxoxo
Suzie Apai
Tuya
Yan Alia

8 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

sib x kena tag, tq yan....hehehehe...apepun sonok baca entry ni....sempurna ajerrrr....hehehehe....

gee ryder said...

yan ingt lg ekk gi mkn grg pisg tu..
yan la peneman setia kak g kalo kena gi embassy hehe..
mmg xble lupa :)
tapi kini hanya tinggal kenangan..

T.u.Y.a said...

kena wat ke?
huhuhuhu..
lama dah x kena tag ni..

kak Yan..cantik tau..suka Tuya tgk..

YanDarwisy said...

Refflesia Merah: Nanti akak punya yg special skit..mau fening nak jawab...tungguuuu!

kak G: Ha'ahlah kak G..Rindu tau. Biler kita nak makan goreng pisang cicih kicap tu....?!

Tuya: Kamu nak kite blanjer ya... nanti kita turun JB 8/9 Ogos ni. Kita jumpa Ya!

CuTeMiUt78 said...

waalllaaa weeii ko lama tak mengtag aku.. tetiba teringat nak tag aku yo..okies.. mekacih sesangat.. nnti aku buat ya

nasazfrog... said...

uihhhh,,, gua kena tag ke..? tgk ahhh kalau gua rajin gua buat kalau malas tak buat.. hehehe boleh gitu... :)

sekali jer brcinta yer ke...

az1ra said...

ko kaki makan tapi ko kuruss ja..aku jelesss

p-na mama oja said...

weh, ko kata ko gomoks?? ok jer aku tgk.. comei lote gitu...

pe rahsia kulit anda yg gebuss...

~aku pun ratu makan beb.. bole la geng jom kita lepak2 makans...