Friday, July 24, 2009

Nampak meggi terus lupa asal usul!

Nampak meggi terus lupa asal usul..!



Lately ni aku jarang kuar lunch. DIET....? Harammm jadah. Bg aku BERDIET tgh hari tetap kene makan. Sebab 3 drpd hidangan 6 hidangan seharian adalah waktu lunch. So tak dernyer aku nak skip2 makan. Aku yg iyernyer malas nak berjalan keluar pastu drive semata2 nak layan tekak. Ape yg ada aku bedal jer!

So lunch tadi aku makan meggi sup dgn milo panas memandangkan hidung aku tersumbat dan tekak tak berapa nak elok. So nilah keadaan tempat aku yg maha bersepah dek terkejar meggi kat pantries. Sempat plak tu.....
*Harap maap, gambar meggi dan milo dirahsiakan.
Wakkluuu lah ko Yan!

7 comments:

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. iyo la tu.. mana ada sepahnya.. aku tgk k je

nasazfrog... said...

ntah wak luuu lah,, ntah2 makan pizza,, ko ingat aku tak nampak tadi,,,ceh2 siot je ek,, :)
beb gua tgh ikut apa yang email tu.. gua try la..

aznitaz said...

tensen ker yan ngan si sengal tu? smpai x selera mkn..sian. ker sbb akak takde?? poyoss lak aku ni.

gee ryder said...

yan, mmg kena dirahsiakan sbb nti mages nmpk, dia ngecek nk jugak heheh

black_canary said...

salam yan...ni macam cari gambo tersembunyi aje...tapi pada hakikat yg hakikinya...mmg benda tu tak nampak dah sbb dah SELAMAT berada di dlm KAWASAN yg SELAMAT...kalau idak takkan kamu mampu berdiri untuk snap gambo ni kan kan kan

JM said...

tak abes2 lg ke mkn megi tu kak yan oiiii....ekekek

CuTeMiUt78 said...

yan, jom vote mirul utk contest lil prince tu ya