Monday, July 13, 2009

Bowling Antara Jabatan....

Layan lolipop jab!

Hellloppp....?!


Ramai bukan...? tapi seronok


Noein dgn Mai...Rosak si Mai ni masuk team kita!


Aku sehati dgn Jaja.


Muka confident giler...! Padahal lauk kita hari tu!


Tak senonoh kah aku?


Gedik bukan...?!


Chuppp!


Hari ni besday gurlz wooo..Happy Besday kamu!


Bersama Kapt Aznita


Gedik lepas kalah



Last week layan bowling antara jabatan kat office. Bertempat di Ampang Bowling, Summit USJ. Layan gak sesekali main bowling ni. Padahal bukan hebat pun....apetah lagi nak cemerlang. Tapi syiook jugak!. Jgn ada sesiapa tanya team aku dpt tempat keberapa....sensitip o.k! mana taknya, ader hampir 30 team. Tapi utk tujuan siratulrahim antara jabatan kira murnilah jugak kan? Ini ader yg selalu selisih bahu tapi x pernah nak tegur sapa. Padahal satu tempat kerja tu.... Yg bestnya time kak Nita sampai kite org sakan giler menyanyi lagu Happy Besday. Malu Kak Nita... elehhh!!!! So nantikan kezutan buat Kak Nita after office hours ni. Tunggu.....

*By the way utk team aku Jaja, Mai & Noein beserta Kapt. Aznita Zawawi, kita tetap menang... menang sorak. Booooooo.........!

8 comments:

FIESYAH said...

happy besday kapt. aznita...wah happiness ek main boling...ke bnyk masuk longkang je tu? he..he...

nadxoxo said...

cantiknye baju korang..comel gile!

dh lama x main bowling walopon tak terer sgt :P

DYLA said...

yan,
suka la tgk yan skang ni. nmpak slim betul.

mcm ne nak dpt bdn mcm tu yan. kasi la dyla tips sket

CuTeMiUt78 said...

wah... tgk pun cam hapening je.. :D

gee ryder said...

wah sonok yan main bowling pulak..
mane jaguh bowling dulu2..dh pancit ke suma hehe...

suma muka baru jer tu

YanDarwisy said...

Fiesyah: Alamak..mana tau ni? Longkang pun longkaklah...asal jgn lombong erk

Nadxoxo: Harap baju jer tantik...tapi sgt lorat! Ni pun sakit gak kaki

Dyla: Alamak...slim skit jer. tang idung

CuteMiut78: happeninglah..dah semua jerit2 tang masuk longkang

kak G: ha'ah kak g, byk muka baru, tapi otak tak bleh bla. Ader jer lawak yg nak dijadikan bahan. Esok Yan dah full time kita main bowling thg2 hari erk...

Wife to Firdaus Ghazali said...

cun ar kak yan...slim betul la nih...mcm anak dara gitu :P

aznitaz said...

tima kcih korang sudi nak wish2 akak hepi besday..
ni kapten plg lorat..org nak abis baru terhegeh2 dtg..rambut pun basah lagi.