Wednesday, July 15, 2009

Nak jugak Ber'Transformers..

Aper ajelah dorang ni


Jam dah pukul 12tgh mlm. Giler berat mata aku nak menunggu


Bolehlah pulek dia tido. Dah tu?


Muke ma'mai lagi...Tapi boleh tahan layan sampai habis


Seronok Darwisy dah makin besar...


Mlm minggu layan midnight kat bkt. Rajah. Actually nak tgk petang skit, aku pun pilah booking apa yg patut. Tup tup aku tgk penuh. kul 9 full, kul 10 full pukul 11 lagilah. Last2 tgk yg last movie. Tapi Darwisy dlm mengantuk2 tu tahan gak layan sampai habis. Dia bab2 yg melibatkan kereta memang minat. Cam ayahyer jugak.... tapi aku lg setengah jam nak habis dah tesengguk2 mengantuk. Adoi...ader plak bab yg aku x faham. Tapi mlm tu we all memang enjoy...


9 comments:

FIESYAH said...

layan je lah...

DYLA said...

yan,
dasat la darwisy yan, leh layan movie tgh2 malam. tp muka mmg ngantuk. heheh.

senang ye yan darwisy dah besar? leh bwk kuar mana2 dah sennag

YanDarwisy said...

Fiesyah : Layannnn tul tu!

Dyla: Dia tu umah ke-2 Jaya Jusco. nanti Inas dah besar senang nak bawak ke sana ke mari..

az1ra said...

Best kan citer ni..tak rugi kan kan

JM said...

kak yan ni sy tgk apsal makin kurus ni..haaa??ketakan kenapaaa??kenapaaa???dengkis nihhh... huwaaaa...


ekekekeke

CuTeMiUt78 said...

dlm ngantuk2 pun still blh layan ya. :D

YanDarwisy said...

Azira: Best sebenarnya. tapi mata ni tak bleh blah. nak menggembirakan hari sekecik tu..

JM: Kamu nak tips...? bg email kamu, aku sharing

YanDarwisy said...

CuteMiut78: Ko tak tahu bertapa aku menahan tersengguk2 dek kerana mengantuk lo..

gee ryder said...

yan,darwisy xbising ke dlm pgung?

sonokla yan pasni dh ble tgk wyg bwk darwisy